SPORTURI  »  TENIS  »  SUEDIA - ROMÂNIA 1-1

Robin Soderling l-a învins pe Crivoi şi a egalat scorul în disputa cu România

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 septembrie 2009 00:00

Reprezentativa de Cupa Davis a României se află la egalitate cu Suedia în meciul pentru menţinerea în Grupa Mondială, după ce în cel de-al doilea meci al zilei de vineri Victor Crivoi a fost învins de Robin Soderling, care s-a impus cu 6-2, 6-1, 7-5.

Finalistul de la Roland Garros nu a avut niciun fel de probleme în faţa lui Crivoi în primele două seturi, în timp ce în actul 3 românul a reuşit să meargă cap la cap până la scorul de 5-5, când suedezul a reuşit să facă break-ul şi apoi să câştige la 0 game-ul următor.

În primul meci al zilei, Victor Hănescu l-a depăşit pe Andreas Vinciguerra, care s-a accidentat şi a părăsit terenul la scorul de 7-6, 7-6, pentru român.

În meciul de dublu, România va fi reprezentată sâmbătă de perechea Marius Copil/Horia Tecău, care îi va avea ca adversari pe Simon Aspelin şi Robert Lindstedt.

NewsIn

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
 •  18 Septembrie 2009, 23:21
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Din pacate, nici macar la asta nu se pricepe, poti fi sigur. Tot ce a inteles baiatul din viata a fost ca a fi critic inseamna a fi lipsit de bun simt. Si mai ales online, unde nu-l trage nimeni la raspundere si unde nu se poate trezi cu ochii invinetiti.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close