TENIS    •   WIMBLEDON

Roger Federer, avertisment înainte de finala Mondialului: "Fotbaliștii se vor uita spre fani și nu vor înțelege nimic" :)

Roger Federer FOTO: Guliver/GettyImages

Roger Federer FOTO: Guliver/GettyImages

Marti, 10 Iulie

Roger Federer (36 de ani, 2 ATP) s-a calificat în sferturile de finală de la Wimbledon și a ridicat în picioare întreaga audiență în timpul conferinței de presă.  • Roger Federer joacă mâine în sferturile de la Wimbledon împotriva sud-africanului Kevin Anderon. 

Finala Mondialului va avea loc duminică, de la ora 18:00 ora României (16:00 ora Angliei), în timp ce finala masculină de la Wimbledon începe la ora 16:00 ora României (14:00 ora Angliei). Federer nu crede că tenisul va fi în umbra fotbalului.

"Finala va avea loc oricum, cu sau fără mine acolo. Îmi fac mai multe griji pentru finala Campionatului Mondial. Fotbaliștii se vor uita spre tribune și nu vor înțelege de ce lumea exclamă «WOW, ce punct!», «15-15», «Minge de break».

Atât de important este Wimbledon pentru mine și pentru fanii tenisului. Mai bine ați întreba în Rusia ce părere au de faptul că finalele se vor disputa în același timp", a glumit Federer. 

Vezi și:  După Federer și Nadal, și Djokovici s-a calificat în sferturi la Wimbledon » Urmează un adversar dificil pentru sârb

Comentarii (3 ) Adaugă comentariu

Oprisan Niculae  •  10 Iulie 2018, 20:22

Postat de Marian Dinu pe 10 Iulie 2018, 15:36

O finala de campionat mondial este mult mai importantă decât orice finala de grand slam.

Depinde.

Tudor Costea  •  10 Iulie 2018, 19:39

Daca finala la tenis o sa fie Federer -Nadal si la fotbal Franta-Anglia audientele o sa fie foarte impartite . Imi place tenisul si o sa vad tenis in direct si fotbal in reluare .

Marian Dinu  •  10 Iulie 2018, 15:36

O finala de campionat mondial este mult mai importantă decât orice finala de grand slam.

Vezi toate comentariile (3)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase