SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS 2021

VIDEO Moment tensionat la meciul lui Federer » Schimb de replici cu Cilic: „Joc prea încet?”

Roger Federer (39 de ani, 8 WTA) l-a învins pe Marin Cilic (32 de ani, 47 ATP), scor 6-2, 2-6, 7-6(4), 6-2, și s-a calificat în turul 3 de la Roland Garros 2021. +14   FOTO
Roger Federer (39 de ani, 8 WTA) l-a învins pe Marin Cilic (32 de ani, 47 ATP), scor 6-2, 2-6, 7-6(4), 6-2, și s-a calificat în turul 3 de la Roland Garros 2021.

Articol de GSP - Publicat joi, 03 iunie 2021 20:01 / Actualizat joi, 03 iunie 2021 20:28

Roger Federer (39 de ani, 8 WTA) l-a învins pe Marin Cilic (32 de ani, 47 ATP), scor 6-2, 2-6, 7-6(4), 6-2, și s-a calificat în turul 3 de la Roland Garros 2021. Meciul a avut și un moment tensionat, în setul secund. 

  • Roger Federer va juca în turul 3 cu Dominik Koepfer (59 ATP).

Anomalia de pe tabloul masculin, cu 4 câștigători de Grand Slam rămași pe jumătatea superioară și niciunul pe cea inferioară, produce meciuri interesante. Roger Federer a avut de muncit serios în fața lui Cilic, campionul de la US Open 2014.

Rogerer Federer, meci tensionat cu Marin Cilic

Aflat la doar al patrulea turneu în ultimii doi ani, Federer pare să revină treptat la forma consacrată. Backhand-ul i-a funcționat excelent astăzi, la fel ca serviciul. Elvețianul a încheiat cu 16 ași și cu 47 de lovituri câștigătoare.

Federer a avut și un moment delicat în disputa cu Cilic. În setul secund, Roger a primit o penalizare pentru întârzierea jocului. Cilic s-a plâns arbitrului de scaun că așteaptă prea mult, iar acesta a dictat sancțiunea. 

Elvețianul nu a fost de acord și a inițiat un dialog lung cu oficialul partidei. L-a implicat și pe Cilic, pe care l-a întrebat: „Joc prea încet?”. Cilic s-a apropiat de cei doi, încercând să îi explice regula: „Te-am așteptat în câteva rânduri”. Federer a replicat: „Înțeleg și eu regulamentul”.

+10 FOTO

În ciuda momentul delicat, Federer și Cilic s-au despărțit prieteni. 

Citește și alte știri de la Roland Garros: 

Altă surpriză la Roland Garros: Karolina Pliskova, eliminată în turul secund!

VIDEO Ashleigh Barty a abandonat de la Roland Garros! Stupoare la Paris: de ce s-a retras australianca

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează