SPORTURI  »  TENIS  »  ATP

Roger Federer, ofertat de un club de fotbal: „Ți-am rezervat numărul 20, mai trebuie doar să semnezi”

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 mai 2020 12:29

Roger Federer (38 de ani, 4 ATP) a primit o ofertă amuzantă din partea celor de la FC Villarepos, un club de Liga a 5-a în Elveția. 

FC Villarepos i-a pregătit celui mai titrat jucător din istoria tenisului numărul 20, cel care simbolizează numărul de turnee de Grand Slam câștigate. Elvețienii au postat pe rețelele de socializare și contractul, afirmând că așteaptă doar semnătura lui Roger. 

Roger Federer, ofertat de un club de fotbal: „Ți-am rezervat numărul 20, mai trebuie doar să semnezi”

Pierre Schouwey, președintele formației, recunoaște că acțiunea este mai mult una de marketing și nu se așteaptă ca Federer să accepte oferta. Speră însă să creeze o conexiune cu cel mai iubit sportiv din istoria Elveției, căruia i-a transmis și 3 avantaje de care poate beneficia.

Cum încearcă să îl convingă pe Federer :) 

  • „Numărul 20 îți este rezervat. În funcție de ceea ce urmează să se întâmple în cariera ta, suntem dispuși să rezervăm pentru tine numerele 21, 22, 23 și… cine știe? 24 poate”
  • „Villarepos, noi tratăm pe toată lumea la fel. Prin urmare, ar trebui ca tu să plătești taxa de apartenență la club de 180 de franci elvețieni. Este posibil să putem acoperi costurile tale de călătorie până aici. Desigur, asta doar dacă nu ai de gând să vii din Dubai”
  • „În liga a cincea nu trebuie să-ți faci griji de arbitrii de linie pentru că nu există”.

Citește și alte știri din tenis:

Ce face acum fostul partener de antrenament al Simonei Halep: „Este un erou!”

Simona Halep, interviu în presa din Italia despre bucuria revenirii pe teren: „Va fi ca și cum aș câștiga un trofeu” + ce a simțit în izolare

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează