TENIS  ·  ATP

Roger Federer, ofertat de un club de fotbal: „Ți-am rezervat numărul 20, mai trebuie doar să semnezi”

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 mai 2020 12:29

Roger Federer (38 de ani, 4 ATP) a primit o ofertă amuzantă din partea celor de la FC Villarepos, un club de Liga a 5-a în Elveția. 

FC Villarepos i-a pregătit celui mai titrat jucător din istoria tenisului numărul 20, cel care simbolizează numărul de turnee de Grand Slam câștigate. Elvețienii au postat pe rețelele de socializare și contractul, afirmând că așteaptă doar semnătura lui Roger. 

Pierre Schouwey, președintele formației, recunoaște că acțiunea este mai mult una de marketing și nu se așteaptă ca Federer să accepte oferta. Speră însă să creeze o conexiune cu cel mai iubit sportiv din istoria Elveției, căruia i-a transmis și 3 avantaje de care poate beneficia.

Cum încearcă să îl convingă pe Federer :) 

  • „Numărul 20 îți este rezervat. În funcție de ceea ce urmează să se întâmple în cariera ta, suntem dispuși să rezervăm pentru tine numerele 21, 22, 23 și… cine știe? 24 poate”
  • „Villarepos, noi tratăm pe toată lumea la fel. Prin urmare, ar trebui ca tu să plătești taxa de apartenență la club de 180 de franci elvețieni. Este posibil să putem acoperi costurile tale de călătorie până aici. Desigur, asta doar dacă nu ai de gând să vii din Dubai”
  • „În liga a cincea nu trebuie să-ți faci griji de arbitrii de linie pentru că nu există”.

Citește și alte știri din tenis:Locul periculos de unde GARANTAT iei COVID-19. Ce activități e bine să eviți ca să nu te infectezi
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
18:00 Fotbal, Liga 1
Viitorul - Academica Clinceni
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:30 Fotbal, Liga 1
Botoșani - Astra
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:30 Fotbal, La Liga
Real Sociedad - Granada
Digi 2, Telekom 2, Look Sport 2
23:00 Fotbal, La Liga
Real Madrid - Alaves
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1