SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

FOTO Roger Federer, mesaj public, după ce a fost depășit de Nadal: „Incredibil! Sunt onorat că am jucat și eu un rol”

Roger Federer (40 de ani, 17 ATP) a transmis un mesaj special, la câteva minute după ultimul punct al finalei. +46   FOTO
Roger Federer (40 de ani, 17 ATP) a transmis un mesaj special, la câteva minute după ultimul punct al finalei.

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 ianuarie 2022 17:39 / Actualizat duminica, 30 ianuarie 2022 17:50

Rafael Nadal (35 de ani, 5 ATP) a triumfat la Australian Open 2022, după 2-6, 6-7(5), 6-4, 6-4, 7-5 contra lui Daniil Medvedev (25 de ani, 2 ATP). Roger Federer (40 de ani, 17 ATP) a transmis un mesaj special, la câteva minute după ultimul punct al finalei.

Roger Federer și Rafael Nadal au avut mereu o relație specială, plină de respect, în ciuda unei rivalități istorice. Campionul elvețian, momentan în afara circuitului din cauza unei accidentări, a trimis un mesaj emoționant imediat după finală. Novak Djokovic, celălalt „greu”, încă nu a reacționat. 

Medvedev, după maratonul pierdut cu Nadal: „Soția mea a spart televizorul!”
AUSTRALIAN OPEN
Medvedev, după maratonul pierdut cu Nadal: „Soția mea a spart televizorul!”

Roger Federer, reacție de mare campion după triumful lui Rafael Nadal

„Ce meci! Felicitări din toată inima prietenului și marelui meu rival Rafael Nadal, pentru că a devenit primul om cu 21 de titluri de Grand Slam. 

În urmă cu câteva luni chiar glumeam că amândoi suntem în cârje. Incredibil! Niciodată să nu subestimezi un campion. Etica ta, modul în care te dedici, spiritul tău de luptă, toate sunt o inspirație pentru mine și pentru mulți oameni din întreaga lumea. 

Sunt mândru să împart această eră cu tine și sunt onorat că am jucat un rol, că te-am împins să obții și mai mult, la fel cum ai făcut și tu cu mine în ultimii 18 ani. Sunt sigur că tu vei mai reuși multe performanțe. Dar acum trebuie să te bucuri de moment!”, a transmis Roger Federer, prin intermediul Instagram. 

Roger Federer, mesaj public, după ce a fost depășit de Nadal: „Incredibil! Sunt onorat că am jucat și eu un rol”
Roger Federer, mesaj pe Instagram pentru Rafael Nadal

VIDEO Rezumatul finalei dintre Rafael Nadal și Danii Medvedev

Citește și alte știri de la Australian Open: 

Rafael Nadal, prima reacție după triumf: „Credeam că e ultimul meu AO, dar nu, ne vedem la anul!”

VIDEO + FOTO Incident în meciul Nadal - Medvedev » Finala Australian Open, întreruptă în setul 2

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (22)
leu.mr
leu.mr  •  31 Ianuarie 2022, 20:07
Postat de rocky5 pe 30 Ianuarie 2022, 22:59

Definiția absurdității: Djokovici poate transmite o boală pe care nu o are, celor ce s-au imunizat împotriva ei! Cum vi se pare, vaccinistilor?

Du-te odihneste-te.

267890
267890  •  31 Ianuarie 2022, 13:55

Cum poate marele Federer sa fie mândru de această mizerie!

1697390180351170
Achenbach Frederikk  •  30 Ianuarie 2022, 23:55
Postat de rocky5 pe 30 Ianuarie 2022, 22:59

Definiția absurdității: Djokovici poate transmite o boală pe care nu o are, celor ce s-au imunizat împotriva ei! Cum vi se pare, vaccinistilor?

Corect rocky 5. Daca urmaresti ce gene au australienii, cine le sunt stramosii atunci nu trebuie sa ne miram ce limitati si *** sunt. Ei sunt infectati la greu dar deh pe *** cu un neuron le prostesti usor ca altii sanatosi le aduc chipurile boala. Hai sa-i vedem in cativa ani ce viteji mai sunt dupa ce baga dozele 7,8,9 de vaxin.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează