SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

Roger Federer şi Juan Martin del Potro vor disputa finala la US Open

Roger Federer, Federer, US Open
Roger Federer, Federer, US Open

Articol de GSP - Publicat luni, 14 septembrie 2009 00:00

Elveţianul Roger Federer s-a impus, duminică seară, în faţa sârbului Novak Djokovic, scor 7-6, 7-5, 7-5, şi îl va întâlni pe argetinianul Juan Martin del Potro în finala ultimului turneu de Mare şlem al anului, US Open, informează site-ul oficial al competiţiei.

Federer şi Del Potro s-au mai întâlnit în şase meciuri, elveţianul impunându-se în toate. Dacă pentru Federer aceasta este cea de-a 21-a finală de Mare şlem, dintre care 15 au fost câştigate, pentru Del Potro prezenţa în ultimul act într-un astfel de turneu este o premieră.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
 •  14 Septembrie 2009, 21:15

La noi la romani exista o vorba "Pana sa ajungi la Dumnezeu te mananca sfintii". Aplicata la Nadal ar suna cam asa "Pana sa ajunga la Federer l-a mancat Del Potro. Adevarul e ca la ora actuala cred ca Del Potro ar merita locul 2 in clasamentul ATP. Acest argentinian joaca extraordinar de bine si merita din plin locul in finala de la US Open si poate ca o sa merite si sa castige turneul daca va juca cu Federer la fel ca cu Nadal.

 •  14 Septembrie 2009, 17:08
Postat de emainter pe 14 Septembrie 2009, 12:33

Del Potro i-a dat 62 62 62 lui Nadal, si eu cred ca nu e intimplator in finala. Sper sa cistige argentineanul.

Nadal nu mai este cel de acum un an. A suferit mult la deplasarea in teren, comparativ cu perioada sa de glorie, si a jucat mult prea liftat pentru agresivitatea lui Del Potro. Federer are un joc mult mai combinativ, are un forehand mult mai plat, foloseste f bine si slice-ul. Nu zic, o sa fie un meci greu, dar eu n-am dubii in ceea ce priveste invingatorul. GO FEDEX!!!

mariusm
mariusm  •  14 Septembrie 2009, 14:43
Postat de pe 14 Septembrie 2009, 13:11

E televizata finala?

pe Europsort, azi de la ora 23 .

Vezi toate comentariile (11)
Comentează