SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Roger Federer şi Venus Williams, fără probleme în turul trei la Roland Garros

Roger Federer, Federer
Roger Federer, Federer

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 mai 2010 00:00

În  cea de-a patra zi a turneului de Grand Slam de la Roland Garros, principalii favoriţi atît de pe tabloul de feminin, cît şi de pe cel masculin s-au impus în partidele pe care le-au jucat în turul doi.

Roger Federer, cap de serie numărul unu şi deţinătorul trofeului de anul trecut, l-a învins fără probleme pe Alejandro Falla, din Columbia, după o partidă de trei seturi, 7-6(4), 6-2, 6-4. În turul trei, elveţianul va juca  împotriva neamţului Julian Reister. Şi Robin Soderling, finalistul de la ediţia din 2009 şi favorit cinci, a trecut de americanul Taylor Dent, după ce i-a cedat doar două game-uri, 6-0, 6-1, 6-1 şi îl va întîlni în runda următoare pe Albert Montanes, din Spania, favorit 29.

În competiţia feminină, Venus Williams, cap de serie numărul doi, a cîştigat partida disputată împotriva ibericei Arantxa Parra Santonja, scor 6-2, 6-4, în timp ce Svetlanei Kuznetsova, favorită şase, i-au trebuit trei seturi pentru a o depăşi pe Andrea Petkovic, din Germania, 4-6, 7-5, 6-4. Americanca va juca următoarea partidă în faţa slovacei Dominika Cibulkova (26), iar Kuznetsova o va avea ca adversară pe compatrioata Maria Kirilenko, favorită 30.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
 •  26 Mai 2010, 22:50

s-a amanat meciul dementievei? ca nu gasesc nici unde rezultatul

Vezi toate comentariile (1)
Comentează