SPORTURI  »  TENIS  »  ROGERS CUP

ROGERS CUP / Naomi Osaka trebuie să treacă de Serena Williams pentru un loc în semifinale » Declarații superbe la adresa americancei: „E mama mea din tenis”

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 august 2019 11:33

Naomi Osaka (2 WTA, 21 de ani) s-a calificat în sferturile de finală de la Rogers Cup, unde o va întâlni pe Serena Williams (10 WTA, 37 de ani), în noaptea de vineri spre sâmbătă.

Nipona a trecut de polona Iga Swiatek (65 WTA, 18 ani) cu scorul de 7-6, 6-4, în timp ce Serena Williams a eliminat-o pe rusoaica Ekaterina Alexandrova (48 WTA, 24 de ani), cu scorul de 7-5, 6-4. 

La finalul meciului cu Swiatek, Naomi Osaka a vorbit extrem de frumos despre viitoarea sa adversară, Serena Williams, pe care o idolatrizează. 

Este mama mea din tenis. E persoana pe care am văzut-o când eram un copil. Sunt sigură că multă lume se va uita la meciul acesta. Sper că voi juca bine împotriva ei. 

Sunt nerăbdătoare. De câte ori pot evolua împotriva ei simt că este o oportunitate pe care o întâlnești rar în viață. Pot să îi arăt calitățile mele și să îi spun «uite ce pot să fac!»”, a spus Naomi Osaka.

Cele două sportive s-au mai întâlnit de două ori, în 2018, iar Naomi Osaka a avut câștig de cauză de fiecare dată: 6-2, 6-4, în finala US Open și 6-3, 6-2, în primul tur de la Miami Open. 

VEZI ȘI:

ROGERS CUP / Simona Halep s-ar putea întâlni în finală cu Bianca Andreescu: „Simt că reintru în ritmul pe care l-am avut la Wimbledon”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
observator979
observator979  •  09 August 2019, 22:02

Meciul Serena-Naomi cred ca e de vazut! Daca Naomi merita iar locul 1 WTA, ar trebui sa o bata iar pe Serena!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează