SPORTURI  »  TENIS  »  ROGERS CUP

ROGERS CUP // Simona Halep a comentat eliminările adversarelor din Top 10: „Sunt bucuroasă că nu am pierdut ca ele”

Articol de GSP - Publicat joi, 08 august 2019 17:00

Simona Halep (27 de ani, 4 WTA) s-a calificat dramatic în turul III de la Rogers Cup, după o victorie în tie-break-ul setului decisiv cu Jennifer Brady (24 de ani, 76 WTA), scor 4-6, 7-5, 7-6. Românca a comentat surprizele din fazele incipiente ale competiției.

  • Simona Halep joacă astăzi în turul 3 de la Toronto împotriva rusoaicei Svetlana Kuznetsova (34 de ani, 198 WTA). Partida e liveTEXT AICI în jurul orei 21:00, și în direct pe TV Digi Sport 2

Australianca Ashleigh Barty (23 de ani) a fost eliminată în turul secund de la Rogers Cup și a pierdut poziția de lider mondial în dauna lui Naomi Osaka (23 de ani). Americanca Sloane Stephens (26 de ani) și bielorusa Aryna Sabalenka (21 de ani), alte două jucătoare de top 10, au părăsit prematur competiția. Halep a comentat situația.

„Este ceva de așteptat, deoarece aproape toate jucătoarele au avut vacanță după Wimbledon. Este singura perioada în care poți avea o săptămână sau două libere, iar când te întorci este dificil. Nivelul este prea ridicat și toată lumea joacă grozav. 

Eu sunt bucuroasă că nu am pierdut precum alte favorite, pentru că mereu e dificil. Cred că acum, cu toate rezultatele imprevizibile, tenisul feminin este mult mai interesant. Niciodată nu știi la ce să te aștepți. De asemenea, la turnee nu mai poți spune dinainte cine va câștiga. Este bine că există cale deschisă pentru toată lumea”, a declarat Simona Halep într-o conferință de presă susținută la Toronto.

Rezumatul meciului dintre Halep și Brady:

Vezi și:

ROGERS CUP // VIDEO Bianca Andreescu, o nouă victorie entuziasmantă la Toronto! Adversară din TOP 5 în optimi

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
bazinga
bazinga  •  08 August 2019, 21:58
Postat de fanfcarges pe 08 August 2019, 17:46

alta poza nu gaseati, nesimtitilorcancanistilorlabadjii

Ce are poze,Sfantule?

bazinga
bazinga  •  08 August 2019, 21:58
Postat de spartcapus pe 08 August 2019, 18:25

I se cam vede!:)))

Ce se vede,nu fi ipocrit?

bazinga
bazinga  •  08 August 2019, 21:56

Si ce aproape ti-a trecut glontul pe la ureche....Pacat,mare pacat!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează