SPORTURI  »  TENIS  »  WTA ROGERS CUP

ROGERS CUP // Simona Halep, detalii despre accidentare înainte de meciul cu Svetlana Kuznetsova: „Durerea este inevitabilă!”

Simona Halep // foto: Reuters
Simona Halep // foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 08 august 2019 10:34

Simona Halep (27 de ani, 4 WTA) s-a calificat în optimi la Rogers Cup (Toronto) după o victorie dramatică reușită în 3 seturi în fața lui Jennifer Brady (24 de ani, 76 WTA), scor 4-6, 7-5, 7-6. 

Campioana de la Wimbledon, care o va înfrunta în această seară, de la ora 21:00, pe rusoaica Svetlana Kuznetsova (34 de ani, 198 WTA) a explicat natura problemelor medicale avute în meciul de aseară. 

„Am avut mici dureri la tendonul lui Ahile, dar este normal după atâta pauză. Pe suprafața aceasta, este inevitabilă durerea la tendonul lui Ahile. Am de o perioadă lungă dureri, dar per total a fost un meci bun și mă bucur că eu l-am câștigat”, a declarat Simona Halep la finalul partidei cu Jennifer Brady, potrivit TV Digi Sport. 

halep, Probleme în meciul cu Brady

După ce a egalat la seturi, (4-6, 7-5) și a trimis meciul în decisiv, Simona Halep a cerut o pauză medicală. Jucătoarea noastră a avut nevoie de intervenția fizioterapeutului. Halep a acuzat probleme medicale la gamba piciorului stâng, iar fizioterapeutul i-a făcut masaj în acea zonă, fără să-i aplice vreun bandaj

Rezumatul meciului Halep - Brady: 

Vezi și: ROGERS CUP // VIDEO Bianca Andreescu, o nouă victorie entuziasmantă la Toronto! Adversară din TOP 5 în optimi

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează