SPORTURI  »  TENIS  »  ROGERS CUP

ROGERS CUP // Simona Halep, despre Bianca Andreescu: „Va surprinde din nou. E tare drăguță”

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 august 2019 18:20

Simona Halep (27 de ani, 4 WTA) are doar cuvinte de laudă la adresa Biancăi Andreescu (19 ani, 27 WTA). Astăzi, jucătoarea din Canada cu origini românești a învins-o pe Eugenie Bouchard (25 de ani, 112 WTA) în primul tur de la Rogers Cup, scor 4-6, 6-1, 6-4.

„Știu că îi este dificil să revină la un nivel ridicat, dar sunt convinsă că va reuși asta! Dacă va munci la fel de mult ca până acum, are o șansă uriașă să revină și să fie puternică din nou.

Nu i-am dat un sfat neapărat. I-am spus doar că poate deveni profesionistă rapid, că are nivelul optim. A fost accidentată, dar sunt sigur că va surprinde din nou. Are șanse mari.

Titlul de la Indian Wells a însemnat mult pentru ea. Nu am mai văzut-o de mult, nu am mai avut șansa să discut cu ea. M-am întâlnit câteva secunde și m-a felicitat pentru victoria de la Wimbledon. E o persoană tare draguță”, a declarat Simona Halep într-o conferință de presă.

Simona Halep debutează la Rogers Cup astăzi, de la ora 19:30, în turul doi contra lui Jennifer Brady (24 de ani, 76 WTA). Meciul poate fi urmărit AICI!

Vezi și:

ROGERS CUP // VIDEO Bianca Andreescu, discurs în română după victoria cu Bouchard: „Chiar simt toată iubirea din România”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
267890
267890  •  08 August 2019, 15:24

Draguta ...??? n-as zice. E cea mai nesuferita jucatoare de WTA. E darza, da. Joaca bine, da. Chiar mai bine decat Halep. Dar draguta, draguta nu. E o bosumflata nesuferita si infumurata.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează