TENIS  ·  ROGERS CUP

ROGERS CUP // VIDEO Bianca Andreescu, discurs în română după victoria cu Bouchard: „Chiar simt toată iubirea din România”

Bianca Andreescu
Bianca Andreescu

Miercuri, 07 August 2019, 16:59

Bianca Andreeescu (19 ani, 27 WTA) a învins-o pe canadianca Eugenie Bouchard (25 de ani, 112 WTA), scor 4-6, 6-1, 6-4, în primul tur de la Rogers Cup, turneu disputat la Toronto, în Canada. (Detalii AICI)

La conferința de presă, Andreescu a ținut să vorbească și-n română, pentru a le mulțumi fanilor de la noi pentru susținere. 

Bianca a avut unele dificultăți, a stâlcit câteva cuvinte și a apelat la engleză pentru ajutor, dar a ieșit un moment simpatic: 

„Mă simt foarte bine acum. Am avut o «preparație foarte bine». 7 săptămâni am avut să mă «preparez» foarte bine. M-am focusat mult la cum mă simt cu corpul și cred că «oh my gosh. It show on the court today» (n.r. Doamne... S-a văzut pe teren). Chiar simt toată iubirea din România, din familia mea și toți prietenii. Vă mulțumesc foarte mult”, a declarat Bianca Andreescu la conferința de presă.

 Citește și:

Clasamentul WTA e bulversat » Barty a fost eliminată și poate pierde azi locul 1, iar Halep poate cădea de pe locul 4Clipuri șocante și indecente cu Margherita, făcute publice. Greu de privit pentru un tată. Reacția halucinantă a lui Ioniță din Clejani

Libertatea

Comentarii (1)

j0k3r  •  08 August 2019, 08:24

Pana pierzi. Atunci sa vezi iubirea romaneasca. Asa suntem noi

Vezi toate comentariile (1 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:30 Fotbal, Bundesliga 2

Stuttgart - Hamburger

Digi 1
Program TV complet

Liga 1