SPORTURI  »  TENIS  »  ROGERS CUP

ROGERS CUP // VIDEO Bianca Andreescu, discurs în română după victoria cu Bouchard: „Chiar simt toată iubirea din România”

Bianca Andreescu
Bianca Andreescu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 august 2019 16:59

Bianca Andreeescu (19 ani, 27 WTA) a învins-o pe canadianca Eugenie Bouchard (25 de ani, 112 WTA), scor 4-6, 6-1, 6-4, în primul tur de la Rogers Cup, turneu disputat la Toronto, în Canada. (Detalii AICI)

La conferința de presă, Andreescu a ținut să vorbească și-n română, pentru a le mulțumi fanilor de la noi pentru susținere. 

Bianca a avut unele dificultăți, a stâlcit câteva cuvinte și a apelat la engleză pentru ajutor, dar a ieșit un moment simpatic: 

„Mă simt foarte bine acum. Am avut o «preparație foarte bine». 7 săptămâni am avut să mă «preparez» foarte bine. M-am focusat mult la cum mă simt cu corpul și cred că «oh my gosh. It show on the court today» (n.r. Doamne... S-a văzut pe teren). Chiar simt toată iubirea din România, din familia mea și toți prietenii. Vă mulțumesc foarte mult”, a declarat Bianca Andreescu la conferința de presă.

 Citește și:

Clasamentul WTA e bulversat » Barty a fost eliminată și poate pierde azi locul 1, iar Halep poate cădea de pe locul 4

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
j0k3r
j0k3r  •  08 August 2019, 08:24

Pana pierzi. Atunci sa vezi iubirea romaneasca. Asa suntem noi

Vezi toate comentariile (1)
Comentează