SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

FOTO Frigul din Paris a speriat-o pe Simona Halep! Cum s-a afișat jucătoarea de tenis la primul meci de la Roland Garros

Simona Halep // foto: Twitter @ Roland Garros +7   FOTO
Simona Halep // foto: Twitter @ Roland Garros

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 septembrie 2020 15:02 / Actualizat duminica, 27 septembrie 2020 17:14

Simona Halep (2 WTA) a luat măsuri speciale pentru duelul cu Sara Sorribes Tormo (23 de ani, 70 WTA), în primul tur de la Roland Garros, câștigat cu 6-4, 6-0.

  • Simona Halep o va întâlni în turul 2 pe câștigătoarea dintre Irina Begu (30 de ani, 73 WTA) și Jil Teichmann (23 de ani, 54 WTA). Meciul celor două va avea loc tot astăzi, având startul în jurul orei 16:30.

Pentru prima dată, turneul de Grand Slam din capitala Franței se dispută toamna, din cauza pandemiei de coronavirus care a dat peste cap programul obșinuit al circuitului. La Paris este frig, iar în prima săptămână a turneului șansele de ploaie sunt mari în fiecare zi! 

Temperaturile scăzute, cu maxime între 14 și 19 grade și minime de 10-11 au adus schimbări în vestimentația jucătoarelor, mai ales la antrenamente, dar nu numai. Simona a ales să se îmbrace bine pentru meciul din primul tur, purtând colanți pe sub șort și o bluză călduroasă. 

+3 FOTO

Noul stil vestimentar i-a purtat noroc lui Simo în primul meci, sportiva noastră reușind să domine primul meci de la această ediție a turneului de Grand Slam.

13 grade Celsiussunt în acest moment la Paris, maxima zilei fiind de 16 grade

În conferința de presă dinainte de startul concursului, Simona a subliniat în câteva rânduri acest aspect. „E frig și când se întâmplă așa, condițiile sunt diferite, mai grele. Este o mare schimbare față de Roma. 15 grade mai puțin”, a punctat Halep, râzând. „Simt frigul. Simt că mă chinuiesc un pic, dar pentru toată lumea e la fel”.

VIDEO. Rezumatul meciului dintre Simona Halep și Sara Sorribes Tormo

Alte știri din tenis:

Simona Halep, mai deschisă ca niciodată » Totul despre cele mai grele două momente din viața sa: „E ceva personal. Nu am vorbit des despre asta”

Probleme mari pentru Boris Becker: 7 ani de închisoare dacă autoritățile din Londra îl găsesc vinovat!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
kaloogarele
kaloogarele  •  27 Septembrie 2020, 16:30

Daca te mai plingi mult de frig, acum in plina incalzire globala, te descalifica si pe tine cum l-au mazilit pe Nola. O sa-tz puna fiola cu detectoru' de codoi la gura, dupa ce se prabuseste frun arbitru ca n-are aer.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează