SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

ROLAND GARROS // Rafa Nadal, sclipitor contra lui Gasquet! Nadal și-a făcut cel mai frumos cadou de ziua lui și s-a calificat în optimi la Roland Garros

FOTO: Raed Krishan +25   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat sambata, 02 iunie 2018 20:29

Rafael Nadal, liderul din clasamentul ATP și principalul favorit la câștigarea turneului de la Roland Garros, s-a calificat fără emoții azi în optimile de finală.

Nadal l-a învins categoric pe prietenul din copilărie Richard Gasquet (32 ATP), scor 6-3, 6-2, 6-2, după două ore de joc.

Gasquet, condus cu 0-15 de iberic în raportul meciurilor directe, nu a găsit nici azi răspuns la stilul incredibil pe care Nadal în etalează de fiecare dată pe zgură.

Spaniolul s-a distanțat rapid la 5-0, iar de acolo au urmat singurele game-uri dominate de Gasquet. Francezul a făcut 5-3, dar Nadal a închis setul la 3.

Următoarele două seturi au fost dominate într-o manieră autoritară de Nadal, care s-a impus cu 6-2, 6-2 și s-a calificat în optimi, unde va da peste neamțul Maximilian Marterer (70 ATP).

Nadal, care duminică va împlini 32 de ani, a câștigat 10 titluri la Roland Garros și e mare favorit să se impună pentr a 11-a oară la turneul din capitala Franței. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
andrei.33
andrei.33  •  02 Iunie 2018, 21:46

O bestie.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează