SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

SIMONA HALEP LA ROLAND GARROS // Simona Halep, despre alegerile Europarlamentare: „Românii merită să se întâmple ceva bun”

Simona Halep // Foto: facebook/Daniela Coman
Simona Halep // Foto: facebook/Daniela Coman

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 mai 2019 10:15

Simona Halep (27 de ani, 3 WTA) a câștigat marți partida cu Ajla Tomljanovic (26 de ani, 47 WTA) din turul I de la Roland Garros, scor 6-2, 3-6, 6-1.

Simona Halep a vorbit despre alegerile Europarlamentare din 26 mai, la care a votat în Paris, înainte de startul Roland Garros.

„Nu aș vrea să intru prea mult în acest subiect. Aș vrea ca țara noastră să fie cât mai bună. Românii merită să se întâmple ceva bun. M-aș bucura să fie bine pentru toată lumea”, a declarat Simona Halep la TV Digi Sport.

„Am urmărit ce se întâmplă în țară și am văzut entuziasmul oamenilor după vot. Sper să se schimbe ceva, mai ales în educație și în sport” Horia Tecău

Simona Halep va juca în turul următor, joi, cu poloneza Magda Linette (87 WTA), care a trecut de Chloe Paque, scor 3-6, 6-1, 6-2. Organizatorii vor anunța azi ora de start.

 

Citește și:

Simona Halep a explicat succesul dificil cu Ajla Tomljanovic » De ce i-a fost teamă: „Așa e mereu”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează