SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

ROLAND GARROS // Simona Halep, fără secrete! A vorbit în presa internațională despre operația de micșorare a sânilor: "De asta am făcut-o!"

Simona Halep în 2009, cu bustul său proeminent, prin care ieşea în evidenţă
Simona Halep în 2009, cu bustul său proeminent, prin care ieşea în evidenţă

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 mai 2018 13:29

Un subiect tabu, fiind evitat mai tot timpul de Simona Halep, a fost abordat într-un interviu de jurnalistul american Jon Wertheim, care a întrebat-o pe jucătoarea noastră despre cel mai dificil moment întâmpinat în carieră.

Fără menajamente, Simona Halep a dezvăluit că operație de micșorare a sânilor, realizată în 2009, a fost momentul de cotitură al carierei sale.

"Când am făcut-o, am făcut-o pentru tenis. Poate faptul că am făcut-o a fost important pentru unde am ajuns astăzi. Însă nu simt că m-am sacrificat fiind aici sau jucând tenis, pentru că îmi place cu adevărat acest sport şi niciodată nu îmi este greu să mă antrenez", a mărturisit Simona Halep, în interviul acordat jurnalistului Jon Wertheim.

Gazeta Sporturilor a tratat pe larg subiectul în 2013. În plină ascensiune a Simonei, jurnaliștii GSP au remarcat că rezultatele lui Halep s-au îmbunătățit substanțial după operație (detalii, aici).

Vezi și:

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
ray51
ray51  •  27 Mai 2018, 10:40

Era superba inainte! Acum e un pachet de muschiuleti castigator. Hai, Simona, castiga Roland Garossul si uit ca ti-ai taiat 'mandrete' de sani de doica bulgara.

magura
magura  •  26 Mai 2018, 07:13

:))))))))))))))))))))))))

valyomanyd
valyomanyd  •  25 Mai 2018, 21:00

Incredibil, jurnalistii gesepisti au remarcat ca rezultatele Simonei s-au imbunatatit dupa operatie :)))))))))))))))))))))))))))))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează