SPORTURI  »  TENIS  »  INTERVIU

SIMONA HALEP LA ROLAND GARROS. Interviu cu Simona Halep înainte de Roland Garros: "E foarte complicat să fii numărul unu mondial"

FOTO: rolandgarros.com
FOTO: rolandgarros.com

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 mai 2018 08:32

Liderul mondial Simona Halep, 26 de ani, a acordat un interviu presei internaționale înaintea startului turneului de la Roland Garros, de duminică. Jucătoarea noastră și-a manifestat încă o dată intenția clară de a triumfa pe zgura pariziană.

"Am crescut jucând pe zgură, de când am luat racheta în mână am evoluat pe această suprafaţă. Aici am învăţat ABC-ul tenisului şi cred că toată experienţa acumulată mă ajută să am mereu rezultate pe zgură. Vreau să câştig turneul, acesta este obiectivul meu, mai ales că am câştigat la juniori. Ştiu ce sentimente am avut atunci şi vreau să le repet în circuitul WTA. Am două finale jucate, sper ca într-o zi să şi câştig.

E foarte complicat să fii numărul unu mondial. Toate jucătoarele văd în disputele cu tine o oportunitate, astfel că trebuie să munceşti mult mai mult pentru a câştiga fiecare meci. A fost foarte greu să ajung aici, dar cu sacrificiu şi răbdare am reuşit să devin prima în lume. A fost cel mai frumos moment din cariera mea şi am simţit că toate sacrificiile şi munca au meritat", a declarat Simona Halep, care va juca în primul tur de la Paris cu americanca Alison Riske, 27 de ani, 105 WTA. 

Vezi și: Tabloul COMPLET al Simonei Halep de la Roland Garros » Cu cine joacă celelalte românce

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
timm
timm  •  26 Mai 2018, 11:21
Postat de Vasile Lascar pe 25 Mai 2018, 14:11

Gica contra si antiromani avem din belsug dupa cum se vede...Nu pot intelege rautatea si batjoora cu care emit aceste mizerii....mai introduce pastila ca "face de rusine Romania" ca si cum locul 1 mondial ar fi o mare rusine...sunt dusi rau cu sufletul acesti comentatori...***...ce rusine...

Sunt oameni care au pariat pentru sau contra Simonei si...au pierdut banii de mancare. De aceea sunt asa de frustati...de foame.

974595099240315
Vasile Lascar  •  25 Mai 2018, 14:11

Gica contra si antiromani avem din belsug dupa cum se vede...Nu pot intelege rautatea si batjoora cu care emit aceste mizerii....mai introduce pastila ca "face de rusine Romania" ca si cum locul 1 mondial ar fi o mare rusine...sunt dusi rau cu sufletul acesti comentatori...***...ce rusine...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

761123740750819
Teofil Vasian  •  25 Mai 2018, 13:59

Mare ii Dumnezeu! Ce mi-as dori sa va retrageti de rusine in gaurile voastre de sobolani, de unde ati iesit! N-o fi Simona as la toate capitolele dar sa te iei de aspectul fizic al unui om care ii destul de placut denota ca Darwin a facut toate studiile teoriei evolutioniste pe corpurile voastre.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează