SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

ROLAND GARROS // Știm prima semifinalistă de pe zgura pariziană » Prestație impresionantă, cu procentaje excelente pe propriul serviciu

FOTO: Reuters +6   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 05 iunie 2018 16:28

Americanca Madison Keys (23 de ani, 13 WTA) a învins-o pe kazaha Yulia Putintseva (23 de ani, 98 WTA), scor 7-6(5), 6-4, și s-a calificat în semifinalele turneului de la Roland Garros.

  • Madison Keys o va înfrunta în penultimul act pe câștigătoarea meciului dintre Sloane Stephens și Daria Kasatkina.

Putintseva a început partida excelent. Ajutată de un procentaj excelent al primul serviciu, 87 la sută în primul set, kazaha a reușit break-ul în game-ul cu numărul 7. A avut șansa de a servi pentru set, la scorul de 5-4, dar a cedat.Tie-break-ul a avut aceleași coordonate. Yulia a făcut un mini-break, dar a cedat la 5.

93la sută a fost procentajul punctelor câștigate pe primul serviciu de Madison Keys

Keys nu i-a oferit nicio șansă de break adversarei în setul secund, cedând doar 5 puncte pe propriul serviciu.

Celelalte 3 sferturi de finală de la Roland Garros sunt: 

  • Sloane Stephens - Daria Kasatkina, astăzi, în jurul orei 17:30;
  • Simona Halep - Angelique Kerber, miercuri, la o oră ce urmează a fi anunțată în această seară;
  • Maria Sharapova - Garbine Muguruza, miercuri, la o oră ce urmează a fi anunțată în această seară.

Vezi și: Scenariu horror: cum poate coborî Halep pe locul 3 + Ce trebuie să facă pentru a rămâne lider

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
112718839608210
Bumbu Dorel  •  06 Iunie 2018, 08:19

Prima semifinala Stephens - Keys.Deci se confirma ca nu este neaparat importanta terenul.Americancele care sint obisnuite cu terenurile rapide,hard se simt confortabil si pe zgura,si poate sa elimine pe orice jucatoare,cum sa intamplat si cu Svitolina,Konta,Kasatkina sau Wozniacki.Deci este posibila o victorie finala a unei americance.Si sa recunoastem ca se va intampla pe merit,fiindca amandoua jucatoare au facut un salt urias in ultimul an,avand rezultate foarte bune.Succes si sa castige cea mai buna !!

danisberg
danisberg  •  06 Iunie 2018, 01:31

Catalynn, esti priceput la tenis...

831959706877275
Cristian Baltaru  •  05 Iunie 2018, 21:24

În cel de-al doilea sfert de finală de la Roland Garros,Sloane Stephens-Daria Kasatkina 6-3,6-1,dar amatorii de la GSP n-au de unde să știe că s-a jucat și cel de-al doilea sfert de finală de la Roland Garros și nu avem doar o semifinalistă,ci practic cunoaștem prima semifinală a turneului, Madison Keys-Sloane Stephens. :) :) :)

Vezi toate comentariile (9)
Comentează