SPORTURI  »  TENIS  »  BILLIE JEAN KING CUP

România a aflat împotriva cui joacă pentru calificarea la turneul final al Billie Jean King Cup » Duel în deplasare

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 noiembrie 2022 18:15 / Actualizat duminica, 13 noiembrie 2022 19:15

După victoria cu Ungaria, 4-0, România și-a aflat viitoarea adversară din Billie Jean King Cup: Slovenia.

Azi s-au tras la sorți meciurile din calificările Billie Jean King Cup. România urmează să întâlnească Slovenia.

13 cuvinte. Șterse
editorial
13 cuvinte. Șterse

Slovenia - România, în Billie Jean King Cup

Potrivit tragerii la sorți, meciurile se vor juca în Slovenia. Partidele vor avea loc în primăvară, pe 14 și 15 aprilie 2023.

Echipele care vor câștiga meciurile din calificări vor merge în turneul final, alături de finalistele din această ediție, Elveția și Australia, și țara gazdă, care va fi anunțată ulterior.

Lucrurile au fost puse la punct pe partea tehnică, fetele au fost pregătite tactic, fizic, mental, iar când au intrat pe teren au executat foarte bine tot ceea ce ne-am propus. Sunt mândru de atitudine

- Horia Tecău, căpitan nejucător România

Cine e Slovenia

Slovenia are în acest moment două jucătoare în Top 100 WTA, la simplu: Tamara Zidansek (24 de ani, 87 WTA) și Kaja Juvan (21 de ani, 88 WTA). La dublu, Andreja Klepac (36 de ani) este pe locul 20 WTA, iar Tamara Zidansek este pe 52.

În meciul din play-off, Slovenia a trecut de China, 3-1. Echipa Sloveniei a fost formată din Kaja Juvan, Nina Potocnick (270 WTA, 25 de ani), Pia Lovric (509 WTA, 20 de ani), Ziva Falkner (556 WTA, 20 de ani),

Toate meciurile din calificările Billie Jean King Cup

România a aflat împotriva cui joacă pentru calificarea la turneul final al Billie Jean King Cup » Duel în deplasare

Citește și: 

Eduard Novak, arătat cu degetul de FR Hochei: „Nu avem patinoare în toată țara pentru că el le construiește doar în Ținutul Secuiesc”

Ce au declarat Florentin Pera și Ana Maria Tănăsie înainte de România - Muntenegru + Imagini de la antrenamentul „tricolorelor”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează