SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

România, fără reprezentant pe tabloul masculin de la Wimbledon » Mergea a fost şi el eliminat

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 04 iulie 2016 18:23

Perechea formată din Florin Mergea şi Rohan Bopanna a fost eliminată în "optimile" probei de dublu de la Wimbledon, de finlandezul Henri Kontinen şi australianul John Peers.

Meciul românului a durat aproximativ trei ore, însă Kontinen şi Peers s-au impus în cele din urmă cu 2-6, 6-3, 6-4, 6-7 (6-8), 8-6, iar România rămâne fără reprezentant pe tabloul masculin.

Câştigătorii de anul trecut, Horia Tecău şi Jean Julien Roger au fost eliminaţi încă din primul tur, în timp ce în proba de simplu, Marius Copil a fost eliminat din proba de simplu tot în primul tur, după înfrângerea suferită în fața francezului Lucas Pouille, ocupantul locului 30 ATP, în patru seturi, 4-6/6-4/4-6/1-6.

Pentru calificarea în "optimi", Mergea şi Bopanna vor primi 23.250 lire sterline și 240 de puncte ATP.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ftwraku
ftwraku  •  04 Iulie 2016, 21:35

Capul sus,mergi inainte.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează