SPORTURI  »  TENIS  »  CUPA DAVIS

ROMÂNIA - ZIMBABWE, CUPA DAVIS // Marius Copil, mesaj emoționant după înfrângerea din Cupa Davis: „Așa e de la începutul anului”

Echipa României de Cupa Davis // FOTO: Facebook
Echipa României de Cupa Davis // FOTO: Facebook

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 aprilie 2019 21:13

Echipa de Cupa Davis a României joacă în acest weekend cu Zimbabwe, în primul tur din grupa a doua din zona euro-africană. În primul meci, Benjamin Lock, locul 546, l-a învins în două seturi pe Marius Copil, locul 80 ATP, scor 4-6, 5-7.

După meci, Marius Copil, cel mai bine cotat jucător român, a postat un mesaj pe facebook în care le-a cerut scuze fanilor și colegilor după înfrângerea de azi, explicând că trece dintr-o perioadă cu probleme.

„Vreau să îmi cer scuze față de colegii mei și față de români. Din păcate trec printr-o perioadă dificilă și nu am fost deloc în formă astăzi. În tenis este ca și în viață, sunt suișuri și coborâșuri. De la începutul anului s-a simțit un regres, dar fac tot posibilul să mă regăsesc și să joc din nou la capacitate maximă. Aștept cu optimism victoriile și sunt sigur că vor apărea curând.

Confruntarea cu Zimbabwe e în plină desfășurare, iar eu, ca membru al echipei, voi face tot posibilul să îndrept greșeala de astăzi. Felicitări, Dragoș, pentru victorie!”,  a fost mesajul lui Marius Copil.

Citește și:

Egalitate după prima zi din Cupa Davis: Marius Copil a pierdut cu Benjamin Lock, locul 546 ATP + Dragoș Dima l-a învins pe Garanganga

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
2373090662702614
Constantin Mosnegutu  •  06 Aprilie 2019, 13:23

Ne mai trebuie sute de ani ca sa ne civilizam... Cand vezi asemenea atitudini si asemenea "fete", cu asemenea conceptii mai ca-ti vine sa te intrebi: cum pot apare asemenea specimene pe pamant...

597888413680884
Vasile Tichiris  •  06 Aprilie 2019, 12:22

vorba lui spancioc viorel -scuze neacceptabile trebuie spus de data aceasta ca a jucat pentru interesele lui personale si nu pentru romania-urat ca se accepta asemenea lucruri in echipa care reprezinta o tara si nu un interes personal -urat mirositor

ali.bec
ali.bec  •  06 Aprilie 2019, 12:14

Blat

Vezi toate comentariile (10)
Comentează