SPORTURI  »  TENIS  »  DAVIS CUP

ROMÂNIA - ZIMBABWE, CUPA DAVIS // UPDATE Egalitate după prima zi din Cupa Davis: Marius Copil a pierdut cu Benjamin Lock, locul 546 ATP + Dragoș Dima l-a învins pe Garanganga

Marius Copil // FOTO: Guliver/GettyImages
Marius Copil // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 aprilie 2019 19:06

Echipa de Cupa Davis a României joacă în acest weekend cu Zimbabwe, în primul tur din grupa a doua din zona euro-africană.

  • După primele două meciuri al zilei scorul este 1-1.
  • Benjamin Lock, locul 546, l-a învins în două seturi pe Marius Copil, locul 80, scor 4-6, 5-7
  • Dragoș Dima, locul 327, a trecut de Takanyi Garanganga, locul 449, scor 6-3, 6-3

Mâine, de la ora 12:00, este programat meciul de dublu, dintre perechile Horia Tecău (33 ATP la dublu)/Florin Mergea (441 ATP la dublu) şi Benjamin Lock (259 ATP la dublu)/Courtney Lock (680 ATP la dublu), urmat de ultimele două meciuri de simplu, Copil - Garanganga şi Dima - Benjamin Lock.

MARIUS COPIL - BENJAMIN LOCK

Deși era favorit clar, Marius Copil nu a rezistat duelului cu Benjamin Lock și a pierdut surprinzător, după o oră și 50 de minute. În primul set, Lock a făcut break la 2-2 și s-a menținut în avans până la finalul setului. În partea a doua, Lock a început mai bine și a făcut break la 1-1. Copil a egalat la 5 pe final, dar a pierdut game-ul următor. Lock a servit bine în ultimul game și a câștigat setul, 7-5, și meciul.

Dragoș Dima - Takanyi Garanganga

Dragoș Dima s-a impus rapid în fața lui Takanyi Garanganga, după un meci de o oră și 24 de minute.

Dima a început tare meciul și a condus cu 2-0, după un break. Ulterior, românul s-a menținut în avans și a câștigat setul. În partea a doua, tot Dima a dominat jocul și a făcut două break-uri, la 2-2 și 5-3, asigurându-și victoria.

Citește și: 

Bookmakerii cred că Simona Halep va da lovitura financiară a carierei luna viitoare!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (22)
brifcor
brifcor  •  05 Aprilie 2019, 21:32

Copil nu are o zi, o saptamâna, o luna proasta. E într-o perioada catastrofala dupa despartirea de Andrei Pavel (coincidenta ?). Nu mai câstiga nici macar contra amatorilor. Tenisul românesc e cu capul sub apa : uitati-va doar la Bogdan, Cârstea, Begu, Buzarnascu, Niculescu, Tecau, Mergea, Copil... Câte victorii au toti la un loc în 2019 ? Mai ramâne Halepa cu toanele si fixatiile ei...

dinamo_fan
dinamo_fan  •  05 Aprilie 2019, 21:16

Socul este ca gsp nu promoveaza imaginea nici unui junior din tennis, nici de la fete, nici de la baieti dar vine sa faca morala. gsp promoveaza circ, scandali, facaturi si penali.

whiteredarad
whiteredarad  •  05 Aprilie 2019, 20:32
Postat de iulihenry14 pe 05 Aprilie 2019, 19:59

Cumetre Benjamin Lock nu a sarit mai sus de locul 400 toata viata lui. Asta inseamna ca e mediocru in zilele lui bune. Deci lasa-ma cu Copil a avut o zi proasta. Lu Copil i s-a rupt pur si simplu de meciu asta. Si daca avea o zi proasta nu putea sa piarda cu unu care toata viata lui a jucat ITFuri in Zimbabwe si Egipt.

Sint zile mai bune si zile mai proaste ! Sau poate cota celui din Zimbabwe indemna pe unii sa parieze pe el....Pacat ca nu am stiut si eu !

Vezi toate comentariile (22)
Comentează