SPORTURI  »  TENIS  »  CUPA DAVIS

Ruxandra Dragomir: "Avem soluţii în cazul în care nu vom mai putea ţine meciul de Cupa Davis la Zone Arena"

Ruxandra Dragomir
Ruxandra Dragomir

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 iulie 2010 00:00

Preşedintele FR Tenis, Ruxandra Dragomir, a declarat că forul pe care îl conduce are soluţii pentru organizarea în altă parte a întîlnirii România - Ecuador din barajul pentru Grupa Mondială a Cupei Davis, în cazul în care meciul nu se va putea disputa la Zone Arena.

"Ştiu de problemele cu Zone Arena, însă aştept un punct de vedere oficial din partea Primăriei de care ţine Zone Arena. Avem soluţii în cazul în care nu vom mai putea ţine meciul de Cupa Davis acolo, însă nu pot face niciun comentariu acum, pînă nu voi avea un punct de vedere oficial", a afirmat Dragomir.

Primarului Sectorului 2, Neculai Onţanu, a somat, săptîmâna trecută, SC Arena Invest SRL să desfiinţeze toate construcţiile din Zone Arena, din strada Barbu Văcărescu nr.164D, pe motiv că nu are autorizaţie de construcţie şi alte avize necesare.

Echipa de Cupa Davis a României va întîlni, în perioada 17-19 septembrie, reprezentativa Ecuadorului în barajul pentru promovarea în Grupa Mondială a competiţiei, iar Ruxandra Dragomir precizase că meciul va fi organizat la Zone Arena, loc ce fusese deja inspectat de reprezentanţii Federaţiei Internaţionale de Tenis.

"Deoarece calificările turneului BCR Open România se suprapun cu week-end-ul în care ar trebui să se joace meciul de Cupa Davis dintre România şi Ecuador, am hotărît să schimbăm locul de desfăşurare al acestei partide. Vom construi o arenă nouă la Zone Arena, acolo unde de obicei se desfăşoară evenimente de muzică şi spectacole. Se va juca pe zgură, pentru că aşa au ales jucătorii, iar tribunele care se vor ridica vor avea aproximativ 4.000 de locuri. Deja am avut o vizită de la ITF, iar reprezentanţii federaţiei internaţionale şi-au dat acordul şi nu vom avea nevoie de absolut nicio derogare. Pînă acum suntem în grafic", a declarat Ruxandra Dragomir, la 20 iulie.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
dexter71
dexter71  •  29 Iulie 2010, 11:21

Tecau a castigat aseara in SUA, azi e a doua zi si voi tot nimic... Ne-am obisnuit cu victoriile lui dar chiar asa, nici doua cuvinte??? Site de sport cica :)) Bravo Horia, suntem mandrii de tine !!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează