SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

S-a anunțat ora meciului Halep - Suárez Navarro » Simona țintește înălțimile! Joacă luni pentru un loc în sferturile de finală de la Roland Garros

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat duminica, 04 iunie 2017 19:52

Simona Halep va juca în optimile de finală ale turneului de la Roland Garros contra Carlei Suárez Navarro (23 WTA), luni, de la ora 12:00. Meciul va putea fi urmărit în direct pe Eurosport și liveTEXT pe GSP.RO.

A patra jucătoare a lumii joacă mâine în optimile de finală. Calificarea în această fază i-a adus Simonei Halep o nouă performanță. Până acum nu reușise să acceadă în ani consecutivi în săptămâna a doua la Roland Garros.

Ea a izbutit să repete parcursul până cel puțin în optimi de finală doar la Australian Open, când a ajuns în sferturi de finală în 2014 și 2015 și la US Open, când a legat semifinalele din 2015 cu sferturile de finală din 2016.

În acest an, la Roland Garros, românca a reușit să-și apere rezultatul de anul trecut, optimi de finală, dar speră la mai mult. "E plăcut să fiu din nou în săptămâna a doua la Paris. Am jucat bine până acum și cel mai important este că am crescut de la meci la meci. Știu că mai e loc de crescut, lucru care îmi dă încredere pentru ce urmează", a spus Simona Halep.

Luni, ea o întâlnește pentru un loc în sferturi de finală pe Carla Suárez Navarro, 23 WTA, o specialistă a jocului pe zgură, pe care o conduce cu 6-5 în întâlnirile directe.

Dar Simona Halep nu a reușit să o învingă niciodată pe suprafața roșie, românca având 5-1 pe hard și 1-0 pe iarbă. Spanioloaica în vârstă de 28 de ani este pentru a douăsprezecea oară în săptămâna a doua la un turneu de Mare Șlem.

14-7 este raportul dintre victorii și înfrângeri la Roland Garros pentru Simona Halep

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
bulletproof
bulletproof  •  05 Iunie 2017, 10:27

Dacă tot suntem 'ok', la picior, Pornim acum spre 'înăltimi', în zbor ! Voi fi 'ok mental', în meciul următor, Și, d-asta, să câștig m' va fi ... ușor !

bulletproof
bulletproof  •  05 Iunie 2017, 10:19
Postat de bulletproof pe 05 Iunie 2017, 01:42

Simona va pierde, la CSN, în faţa căreia n-are nici o victorie pe zgura !!! Am pariat pe *** și de obicei nu prea pierd !!! Editia de anul acesta a RG va fi câștigată de ... Kiki Mladenovici !!! Les jeux sont fait !!!

Am greșit cu ceva ? Sau nu mai ai voie să ai opinii 'opozitive' ?

valsword
valsword  •  05 Iunie 2017, 07:28

Autorul articolului spune la inceput ca Navarro este locul 23 si tot el,cateva randuri mai jos,scrie ca este 28....ca asa se face ziaristica la gsp,de parca voi nu stiti:) Si ce repede desteptii lui peste prajit s-au grabit sa il faca pe baiatul ala prost fara sa citeasca tot.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează