SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

S-a rupt relația dintre Bopanna și Mergea?! Românul, nervos după eliminarea de la Wimbledon: "Eu mereu îmi recunosc greșeala spre deosebire de el"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 05 iulie 2016 21:35

Perechea formată din Florin Mergea și Rohan Bopanna s-ar putea destrăma după ce cuplul româno-indian a fost eliminat în optimile turneului de la Wimbledon de Henri Kontinen (Finlanda) și John Peers (Australia), scor 6-2, 3-6, 4-6, 7-6 (8-6), 6-8.

La finalul meciului s-a văzut o urmă de supărare pe chipul lui Mergea, care a plecat imediat cum s-a terminat partida, a dat câteva autografe, fără a-și aștepta partenerul.

"N-am apucat să vorbim după meci, comunicarea dintre noi n-a fost niciodată punctul nostru forte. Nu vreau să duc discuția doar într-o direcție, dar amândoi suntem două personalități puternice. Avantajul meu față de el e că eu mereu îmi recunosc greșeala atunci când ceva se întâmplă. Sunt primul care spune «ok, îmi pare rău, asta am greșit-o eu».

Iau eu vina asupra mea de multe ori. Lucru care de multe ori nu a venit din partea lui, așa că este foarte greu să avem o comunicare normală, așa cum ar fi normal să fie într-o echipă la acest nivel. Asta este un lucru care ne trage în jos și se vede în aceste rezultate", a spus Mergea pentru treizecizero.ro.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează