SPORTURI  »  TENIS  »  FED CUP

S-au pus în vânzare biletele pentru duelul din Fed Cup dintre România și Rusia

Articol de GSP - Publicat joi, 31 octombrie 2019 16:42

Echipa de Fed Cup a României întâlnește Rusia în perioada 7-8 februarie 2020, la Cluj, iar biletele au fost deja puse în vânzare.  

Prețurile tichetelor variază între 75 și 130 de lei. Cele mai scumpe sunt la Inelul 1, 130 de lei, în timp ce un bilet la cel de-al treilea inel costă 75 de lei. Fanii au și varianta inelului intermediar, unde prețul este de 95 de lei. Acestea pot fi achizițonate prin intermediul platformei bilete.ro.

Disputa din Grupa Mondială va avea loc în Sala Polivalentă din Cluj, locație frecventată de echipa de Fed Cup a României în ultimii ani. 

Echipa care câștigă această întâlnire se va număra printre cele 12 naționale care își vor disputa titlul de campioană, turneul final urmând a avea loc în perioada 14-19 aprilie 2020, la Budapesta, se arată în comunicatul emis de Federația Română de Tenis. 

Conform aceleiași surse, copiii preșcolari, dar nu mai mici de 3 ani, vor avea acces gratuit, urmând să ocupe aceleași loc cu persoanele care îi însoțesc.  

Vezi și: 

Simona Halep, ultimele repetiții înaintea meciului cu Karolina Pliskova » Ce a exersat sportiva noastră la antrenament

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează