SPORTURI  »  TENIS  »  

Scandal în Canada după o îmbrățișare între Justin Trudeau și Bianca Andreescu: „De ce atinge o adolescentă?”

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 septembrie 2019 17:19

Bianca Andreescu, 5 WTA și 19 ani, a fost întâmpinată de mii de fani în Canada după succesul de la US Open, iar printre personalitățile care au venit să o felicite s-a numărat și premierul canadian, Justin Trudeau.

Totuși, îmbrățișarea dintre cei doi, care s-a dorit să fie un gest de afecțiune, a fost aspru criticată de politicienii conservatori din Canada.

Ei au condamnat comportamentul prea familiar față de jucătoarea de origine română. „De ce atinge o adolescentă acest individ ciudat, de vârstă mijlocie?”, a scris Ezra Levant pe Twitter, politician conservator.

„În calitate de lider al Canadei, Trudeau ar trebui să fie un exemplu. Ce semnal transmite el despre comportamentul bărbaților puternici în preajma femeilor tinere”, a spus senatoarea Linda Frum, care l-a acuzat că a transmis semnale nepotrivite.

Bianca Andreescu a fost întâmpinată de zeci de mii de persoane în Mississauga, orășelul în care s-a născut.

Citește și:

Bianca Andreescu, întâmpinată ca o mare campioană în Canada, după succesul de la US Open

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (29)
ray51
ray51  •  23 Septembrie 2019, 07:32

Nu ca la noi unde Dragnea isi lasa bombonica, face curte caramelei si ia trufandaua... La noi e normalitate. La ei e monstruozitate. Poate nu e asa, dar astfel se vede.

mutu57
mutu57  •  22 Septembrie 2019, 01:28

Nu e nici un fel de scandal in Canada in privinta imbratisarii dintre Trudeau si Bianca! In mai putin de o luna vor fi alegeri federale in Canada si conservatorii inventeaza tot felul de tampenii sa arunce noroi in Trudeau in fituicile de extrema dreapta sau prin trolli pe mass media. De unde ia GSP "stirile"astea iti sta minte in loc. Vor ajunge sa ia din tabloide de gen National Enquirer.

pma77
pma77  •  21 Septembrie 2019, 15:22

O fata este adolescenta pana la 17 ani..de la 18 ani este majora si devine femeie.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează
Close