SPORTURI  »  TENIS  »  TENIS

Scandal în Cupa Davis între ruşi şi sîrbi

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 februarie 2008 00:00

Ediţia 2008 a Cupei Davis începe cu un scandal de proporţii la Moscova, acolo unde ruşii sunt acuzaţi că au sabotat echipa Serbiei înainte de meciul direct din primul tur.

Într-unul din cele mai aşteptate meciuri din primul tur al Cupei Davis, Rusia întâlneşte Serbia pe teren propriu, pe stadionul Lujniki din Moscova.

Totuşi, disputa s-ar putea transforma într-un galop de sănătate pentru gazde după ce primii doi jucători ai Serbiei au fost afectaţi de virusuri misterioase.

Mai întâi, Janko Tipsarevic, numărul doi din echipa Serbiei, a acuzat dureri stomacale după prima zi petrecută la Moscova, pentru ca apoi şi Novak Djokovici să fie afectat de probleme de sănătate.

Imediat după sosirea la Moscova, Djokovic a fost răpus de o răceală puternică ce nu îi dă pace învingătorului de la Australian Open.

Staff-ul medical al echipei Serbiei a sperat într-o revenire miraculoasă a lui Djokovici însă acesta s-a prezentat extrem de palid şi obosit la stadionul Lujniki, arena în care se vor disputa meciurile.

Astfel, Novak Djokovici va fi înlocuit pentru ziua întâi cu Nenad Zimonjic, un jucător de dublu care a ajuns deja la 31 de ani, nu a mai evoluat într-un meci oficial de simplu de aproape un an şi va trebui să lupte contra lui Mihail Iujnâi.

În al doilea meci al zilei, Nikolay Davydenko va da piept cu Viktor Troicki, înlocuitorul lui Tipsarevic.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
 •  08 Februarie 2008, 20:26

Pentru cine isi aduce aminte, anul trecut Tommy Haas a patit acelasi lucru in partida Rusia - Germania de la Moscova. A incercat sa joace si a luat-o 6-2, 6-2, 6-2 de la Andreev. Chestia cu imbolnavirile subite nu e o intimplare in Rusia, asta e clar ...

 •  08 Februarie 2008, 18:41

eu am citit ca unul zicea ca trebuie sa vii cu mancarea de acasa. mai curand aceste jigodii comuniste care se ocupa cu otravirea adversarului ar trebui sa dispara, pentru ca au facut destule victime.. este randul lor, federatia ce pazeste. le este frica,asa-i?. otravirea este sport national in politica rusa

 •  08 Februarie 2008, 16:00

niste melinde bune rau ne luam din ungarian, nu de acasa...de acasa ne luam Marii, gheorghitze si Florici....daca te refereai la merinde, atunci ar fi bine de tinut minte

Vezi toate comentariile (4)
Comentează