SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

VIDEO Scandal cu scântei la US Open! Muguruza s-a burzuluit la Krejcikova, care a acuzat probleme de respirație și a fost ajutată să iasă de pe teren!

Articol de GSP - Publicat luni, 06 septembrie 2021 10:16 / Actualizat luni, 06 septembrie 2021 10:45

Spanioloaica Garbine Muguruza (27 de ani, locul 10 WTA) a pierdut în optimile US Open un meci foarte tensionat pe final contra cehoaicei Barbora Krejcikova, campioana de la Roland Garros. 

Învinsă de Krejcikova în două seturi, scor 3-6, 6-7 (4), Muguruza a fost deranjată în rânduri repetate de faptul că adversara pierdea prea mult timp între puncte și că părea că trage de timp. La finalul partidei, când a strâns mâna Barborei, Garbine i-a spus câteva cuvinte: „E complet neprofesionist ce ai făcut”. Întrebată la conferință, nu a vrut să dezvolte subiectul: „Vă las pe voi să judecați ce s-a întâmplat”. 

De cealaltă parte, cehoaica în vârstă de 25 de ani a acuzat probleme de respirație și a părăsit terenul ajutat de staff: „Nu știu ce s-a întâmplat, dar din senin nu am mai putut respira. Am început să amețesc, iar totul se învârtea în jurul meu. Nu am mai simțit asta niciodată”. În sferturile de finală, Krejcikova o va înfrunta pe Aryna Sabalenka. 

Sferturile de finală de la US Open, stabilite până acum: 

  • Elina Svitolina vs Leylah Fernandez
  • Aryna Sabalenka vs Barbora Krejcikova

Citește și alte știri de la US Open:

Continuă nebunia! Carlos Alcaraz devine cel mai tânăr sfertfinalist de la US Open din Era Open!

Întrebare delicată pentru Simona Halep la conferință: „Tu cum reușești să îți menții echilibrul mintal?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
tipsy
tipsy  •  06 Septembrie 2021, 11:36

Krejcikova chiar a avut probleme si sunt sigur ca Muguruza a observat, astfel ca a fost cam de neam prost reactia ei. Mai bine sa se uite la ea ca nu a fost in stare sa impinga in trei seturi o jucatoare complet epuizata, era meciul Muguruzei sigur in decisiv.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează