SPORTURI  »  TENIS  »  CLASAMENT WTA

Scenariu horror pentru Simona Halep! Ce loc ocupă acum în clasament și pînă unde poate cădea pînă la finalul turneului

Articol de GSP - Publicat marti, 30 iunie 2015 21:16

Simona Halep a fost eliminată în primul tur de la Wimbledon, asta după ce în sezonul trecut a ajuns pînă în semifinale.

În acest moment Simona Halep este pe locul 3 WTA, cu 5151 de puncte, fiind depășită de Șarapova (5781 de puncte) și Serena Williams (11.231). Ambele sînt încă în competiție. 

Cel mai probabil Simona va mai fi depășită de Petra Kvitova (4940 de puncte), dar și de Wozniacki (4.770 de puncte). Prima trebuie să ajungă în turul 3, în timp ce jucătoarea din Danemarca are nevoie de "sferturi".

De asemenea Ana Ivanovici și Lucie Safarova pot trece de Halep doar dacă vor cîștiga turneul. Însă cele două se pot întîlni în semifinale, așadar, doar una dintre ele poate trece peste româncă.

Așadar, Simona poate ajunge în cel mai rău caz pînă pe locul 6 în clasamentul WTA. (Punctele jucătoarelor sînt în timp real) 

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (51)
marioa
marioa  •  01 Iulie 2015, 08:58
Postat de plischi pe 01 Iulie 2015, 07:28

"in cel mai rau caz" va ajunge unde nici nu va imaginati: la constanta! pe pariu ca nu se mai prezinta la dublu?

Pai la dublu ce *** sa faca? A trecut la un singur turneu de turul 2 la dublu? Scuze dar la dublu trebuie sa stii cum sa joci si la fileu ceea ce pentru machedoanca ingamfata e o mare necunoscuta daca nu scenariu SF. Se inscrie si la dublu sa mai ia niste gologani nu pentru altceva. Se plateste si acolo fiecare meci jucat indiferent daca ti se da cu fileul in cap.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

plischi
plischi  •  01 Iulie 2015, 07:28

"in cel mai rau caz" va ajunge unde nici nu va imaginati: la constanta! pe pariu ca nu se mai prezinta la dublu?

plischi
plischi  •  01 Iulie 2015, 07:27

Vezi toate comentariile (51)
Comentează
Close