SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

FOTO Scene incredibile la Australian Open! Spectatorii au fost dați afară de pe arena Rod Laver, din cauza startului carantinei

Arena Rod Laver a fost golită în timpul meciului dintre Novak Djokovic (1 ATP) și Taylor Fritz (31 ATP), din cauza carantinei impuse de autoritățile din Australia. +12   FOTO
Arena Rod Laver a fost golită în timpul meciului dintre Novak Djokovic (1 ATP) și Taylor Fritz (31 ATP), din cauza carantinei impuse de autoritățile din Australia.

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 februarie 2021 14:50 / Actualizat vineri, 12 februarie 2021 15:08

Arena Rod Laver a fost golită în timpul meciului dintre Novak Djokovic (1 ATP) și Taylor Fritz (31 ATP), din cauza carantinei impuse de autoritățile din Australia. 

Australienii nu se joacă. Daniel Andrews, guvernatorul regiunii Victoria, a decis instaurarea unei carantine de 5 zile, în întreaga regiune, după ce mai multe cazuri de coronavirus au fost confirmate întru-un hotel, informează Theaghe. Implementarea măsurilor restrictive începe sâmbătă, la ora Australiei 00:00, lucru care a afectat și Grand Slam-ul de la Antipozi.

Moment ciudat la Australian Open: fanii au părăsit arena, în timpul duelului Djokovic - Fritz

În setul 4 al disputei dintre Djokovic și Fritz, singurul care se disputa în acel moment, imediat după break-ul sportivului american, arbitrul de scaun a oprit jocul. Oficialii au înștiințat fanii că trebuie să părăsească arena Rod Laver. Ora limită stabilită a fost 23:30, pentru a putea ajunge acasă la timp, înainte de startul carantinei. Spectatorii au huiduit copios anunțul, dar s-au conformat. Meciurile din următoarele 5 zile, în faza sferturilor și optimilor, se vor disputa cu tribunele goale. 

+8 FOTO

Da, sunt tristă că nu vom mai avea parte de sprijinul fanilor, dar asta e mai sigur pentru toți. Trebuie să ne supunem regulilor și restricțiilor. Cred că Australia a făcut lucruri excelente în acest sens, a demonstrat-o anul trecut.
- Simona Halep

Citește și alte știri de la Australian Open: 

Cristian Tudor Popescu, înaintea posibilului duel Halep - Swiatek: „Nu fac predicții în general, dar aici aș putea spune. Asta nu e în avantajul Simonei”

S-a dezlănțuit infernul pe jumătatea de tablou a Simonei Halep! Ashleigh Barty, avantajată evident

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
alenb
alenb  •  13 Februarie 2021, 00:39
Postat de adi_stelistul pe 12 Februarie 2021, 16:20

In unele parti ale lumii oamenii nu se joaca cu regulile. Mi-amintesc cum am traversat odata Golful Finic, de la Tallin la Helsinki si, in cele doua ore, ce altceva sa faci decat sa bei o bere de la barul de pe vas? Toate ca toate dar la un moment dat, brusc, toti cei de la coada au fost anuntati ca barul s-a inchis. Ce-i, ce s-a intamplat? S-a terminat berea? Nici vorba! S-a imbolnavit barmanul? Nu, era tot acolo, linistit, doar ca nu mai servea pe nimeni. Nu s-a intamplat nimic: am intrat in apele teritoriale finlandeze si vasul nu avea licenta de comercializare a bauturilor pe teritoriul Finlandei. Si punct! Nimeni n-a comentat, la revedere!

Hahaha.. buna asta :))). Total opus de cum a procedat DSPul cu "competitia internationala" la care a participat FCSB.

250018833431976
Marius Dinu  •  12 Februarie 2021, 16:59

Supusii se supun. Anul trecut au mierlit-o cam 7 milioane de semeni din cauza inanitiei, poate ca Halep se va gandi si la binele celor "programati" anul asta!?! Bine, aia nu sunt de-ai "nostri", nu-s ca "noi", nu platesc sa vada meciuri de tenis la Paris, Miami... Nu pariaza, nu cumpara ceas Swiss made, deci nu exista - problema rezolvata.

slobozia1974
slobozia1974  •  12 Februarie 2021, 16:39

Toti laudati virtual normalitatea, civilizatia si spiritul civic din afara, dar la noi, cei mai multi sunteti sosoci conspirationisti, rebeli.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează