SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN 2016

Schimb dur de replici la US Open! Bernard Tomici s-a răstit la un fan din tribune!

Bernard Tomic, foto: reuters
Bernard Tomic, foto: reuters

Articol de Damaris MailatJURNALISPORT - Publicat joi, 01 septembrie 2016 21:04

Eterna speranță a tenisului australian, Bernard Tomici, favorit 17, a fost eliminat în runda inaugurală de la US OPEN 2016 de bosniacul Damir Džumhu, nr 74 mondial, scor 6-4, 6-3, 4-6, 7-6 (0).

Totuși, favoritul 17 al competiției din acest an s-a remarcat din nou prin comportamentul său nesportiv pe terenul de tenis. De data aceasta un fan a fost victima australianului.

Nemulțumit de prestația sa din timpul meciului, Tomici a agresat verbal un fan în momentul în care bosniacul servea pentru primul set.

Irascibil, Tomici i-a aruncat cuvinte grele suporterului. Se pare că jucătorul de la Antipozi a fost deranjat de remarcile negative din tribună rostite în croată, limba părinților săi. 

Chiar dacă după meci australianul și-a cerut scuze pentru incident atât fanului, cât și celor care au asistat în tribună la întregul incident, se pare că Tomici va primi o amendă pentru comportamentul său nesportiv.

Deranjat la rândul său de comportamentul celor din tribună, Tomici a cerut mai mult respect pentru sportul alb din partea fanilor, tenisul nefiind în aceași categorie cu sporturile de contact unde tribuna este mai gălăgioasă de fel.

Fii parte din redacția noastră! S-a lansat Jurnalisport – proiect inovativ GSP, susținut de Google. Aici ai toate detaliile

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
merace
merace  •  01 Septembrie 2016, 22:41

la cat de stupida e stirea asta, ma duc la Prosport unde macar se discuta despre tenis, nu despre injuraciori

merace
merace  •  01 Septembrie 2016, 22:40

la cat de stupida e stirea asta, ma duc la Prosport unde macar se discuta despre tenis, nu despre injuraciori

merace
merace  •  01 Septembrie 2016, 21:51

O stire mai utila de la US Open era ca Timea Babos a batut-o pe Hogenkamp si va juca in turul 3 cu Halep. Dar cancanul e mai tare la GSP decat sportul, se pare...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează