SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

Scurt, fără emoții. Irina Begu a fost eliminată de la US Open

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 29 august 2016 22:59

Lesia Țurenko (99 WTA) nu i-a dat nicio șansă Irinei Begu (23 WTA), în primul tur de la US Open, învingând-o cu un categoric 6-0,  6-4.

Jucătoarea din Ucraina a fost de-a dreptul incredibilă în primul set, chiar dacă Irina Begu a avut o minge de break încă din primul game. De altfel, aceasta a fost singura șansă pentru Irina de a câștiga în primul set pe serviciul adversarei. Țurenko a închis la 6-0, într-un set fără istoric, disputat într-o singură direcție. 

Setul doi începuse în aceeași manieră pentru jucătoarea noastră și după trei game-uri s-a văzut condusă cu 3-0. Begu a câștigat însă următorul game pe propriul serviciu. Românca avea să egaleze în cele din urmă, 3-3, însă n-a fost de ajuns pentru a o învinge pe ucraineancă.

Lesia Țurenko va juca în turul doi contra învingătoarei din partida Yafan Wang - Alison Van Uytvanck.

La US Open mai concurează și Simona Halep, Ana Bogdan, Sorana Cîrstea, Monica Niculescu și Patricia Țig. Turneul se desfășoară în perioada 29 august - 11 septembrie. (vezi AICI adversarele româncelor).

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (107)
catalynn
catalynn  •  30 August 2016, 05:04
Postat de kris78 pe 30 August 2016, 04:36

Sau poate ne face si Patricia vreo surpriza, cine stie :) Mie chiar imi place Ana Bogdan, am avut ocazia s-o vad in cateva meciuri la turneul din Brazilia, unde a ajuns pana in semifinale; are un fizic perfect pentru tenis si lovituri puternice, doar un pic de sansa i-a lipsit sa treaca de Babos si sa joace finala cu Irina.

De restul m-am convins pana acum ce pot, asa ca nu am sperante mari. Ana Bogdan intr-adevar este o cvasi necunocuta, recunosc ca nu am urmarit-o nici macar intr-un singur meci! Am vazut cateva imagini razlete si intr-adevar ca fizic pare tapanoasa, rezistenta, pe tiparul tenisului de azi. Insa nu e suficient ... Cand am auzit prima oara de ea am crezut ca are 15-16 ani, cand colo e mai mica cu un an ca Simona, varsta pana la care de regula tenismenii buni au multe rezultate cu care se pot lauda ... Io inteleg ca e late bloomer dar parca nici chiar asa :-) Sper sa ma insel si sa sparga tiparele, sau macar asta sa fie turneul vietii ei si sa prinda (cel putin) sferturile!

anne1970_ar
anne1970_ar  •  31 August 2016, 14:43

Irina ar juca bine, dar ii lipseste ceva , e o problema acuta... Noaptea toate pisicile sunt negre, n-ar fi un impediment...Curaj Irinia, curaj!

catalynn
catalynn  •  30 August 2016, 09:03
Postat de pekeler pe 30 August 2016, 08:47

Mai bine ne-am face un site al nostru decat sa intram pe aici "la diluanti,bacterii,virusuri si dezinfectanti" :))

Alea nu m-ar deranja atat de mult chiar daca nu au legătura cu sportul , insa cultul personalității jijiste (ăsta apare mai des in GheSP decat Ceausescu in Scânteia!) si încercarea disperata de a stârni interes pt un SRL sordid care destine o echipa fara identitate, suporteri, stadion etc DA!

Vezi toate comentariile (107)
Comentează