SPORTURI  »  TENIS  »  BRD NĂSTASE ŢIRIAC TROPHY

Se schimbă favoritul principal la BRD Trophy! » Grigor Dimitrov, omul care l-a bătut pe Djokovici, vine la Bucureşti

FOTO: REUTERS
FOTO: REUTERS

Articol de GSP - Publicat luni, 14 aprilie 2014 00:00 / Actualizat luni, 14 aprilie 2014 11:26

Veşti excelente pentru fanii tenisului din România înainte de BRD Năstase Ţiriac Trophy! GSP.RO a aflat că Grigor Dimitrov a primit un wild-card pentru turneul din Bucureşti care va începe la sfîrşitul săptămînii cu meciurile din calificări. Partidele de pe tabloul principal încep de lunea viitoare.

Astfel, bulgarul va deveni favorit principal al turneului fiind mai bine clasat în clasamentul ATP decît rusul Mihail Youzhny.

Grigor Dimitrov a urcat pînă pe locul 14 după rezultatele foarte bune din 2014, an în care a cîştigat şi turneul ATP 500 de la Acapulco. La primul turneu de Mare Şlem al anului, la Australian Open, bulgarul a ajuns pînă în sferturi unde a fost învins de Rafael Nadal, numărul 1 mondial.

Anul trecut, pe zgură, la Madrid, Dimitrov l-a învins şi pe Novak Djokovici.

Dimitrov este şi într-o relaţie de durată cu mai celebra Maria Şarapova.

Şi veşti proaste!
Sîrbul Janko Tipsarevici s-a retras ieri de pe tabloul BRD Năstase-Ţiriac Trophy, 19-26 aprilie, invocînd probleme la genunchi. Fost număr 8 mondial, el nu a mai jucat din luna octombrie a anului trecut şi a alunecat pînă pe locul 90 în ierarhia mondială din cauza accidentări la tendonul lui Ahile de la piciorul drept. În locul sîrbului a urcat pe tabloul principal australianul Bernard Tomic, 75 ATP.

Bilete şi abonamente
Biletele şi abonamentele pentru turneul BRD Năstase - Ţiriac Trophy sînt disponibile în reţeaua Eventim: magazinele Domo, Vodafone, Germanos, Orange, librăriile Cărtureşti şi Humanitas. Preţul biletelor variază între 15 şi 40 de lei, în timp ce abonamentul TennisPass are preţul de 120 de lei! Accesul la meciul demonstrativ este inclus în biletul achiziţionat pentru ziua de sîmbătă, 26 aprilie şi în abonamentele valabile pe toată perioada de desfăşurare a turneului.

Ediţia 2014,  BRD Năstase Ṭiriac Trophy, care se desfăşoară în perioada 19-27 aprilie la Arenele BNR din Bucureşti, oferă iubitorilor de tenis şi un meci demonstrativ cu Goran Ivanisevic, Cédric Pioline, Ilie Năstase şi Andrei Pavel.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
sakamoto
sakamoto  •  14 Aprilie 2014, 20:47

Uitati-va la Dimitrov ce fibra are! Munceste enorm in sala de forta, altfel nu se poate face mare performanta in tenis. Uitati-va si la Victor Hanescu ce fibra nu are. Atunci veti intelege de ce Hane al nostru, a trecut prin tenis, precum gisca prin apa! Ca si ceilalti baieti si fete romani care practica sportul alb! Nu munca, nu performanta!

glorie
glorie  •  14 Aprilie 2014, 19:31
Postat de joaquin pe 14 Aprilie 2014, 18:00

Ăia se duc la Barcelona , care se petrece în același timp cu Bucureștiul !

Nu sunt decat 3 top 10 la Barcelona, desi au premii de 4 ori mai mari decat la Bucuresti. Daca compari listele, nu sunt diferente uriase. Acolo sunt Nadal si Ferrer, dar in rest nu sunt nume uriase. Al 3-lea favorit e Gasquet, care a fost la Bucuresti. Dupa Fognini, la fel, a fost de n ori aici.

joaquin
joaquin  •  14 Aprilie 2014, 18:00
Postat de glorie pe 14 Aprilie 2014, 14:48

Si vreun top 10? A mai ramas un wild-card.

Ăia se duc la Barcelona , care se petrece în același timp cu Bucureștiul !

Vezi toate comentariile (8)
Comentează