SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Se știu sferturile de finală de pe tabloul masculin de la Roland Garros » Meci încins pentru Djokovici

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 05 iunie 2017 18:53

Astăzi s-au disputat și ultimele meciuri din optimile de finală ale turneului masculin de la Roland Garros, stabilindu-se astfel componența meciurilor din sferturi. 

Andy Murray, favoritul principal al competiției de la Paris, l-a învins pe rusul Kharen Khachanov, scor 6-3, 6-4, 6-4, calificându-se în sferturi, acolo unde îl va întâlni pe japonezul Kei Nishikori, cel care l-a învins pe spaniolul Fernando Verdasco, scor 0-6, 6-4, 6-4, 6-0. 

Celălalt sfert de pe partea superioară de tabloul va fi reprezentat de duelul dintre Marin Cilici și Stan Wawrinka

Cilici s-a calificat în sferturi după ce a beneficiat de retragerea sudafricanului Kevin Anderson, la scorul de 6-3, 3-0 pentru croat, în timp ce Stan Wawrinka l-a eliminat pe reprezentantul gazdelor, Gael Monfils, scor 7-5, 7-6, 6-2. 

În partea de jos a tabloului, cele două sferturi sunt stabilite încă de duminică: Rafael Nadal, favoritul patru de la Roland Garros, îl va întâlni pe compatriotul Pablo Carreno Busta, cel care a obținut o victorie superbă în cinci seturi în fața canadianului Miloș Raonici. 

Ultimul duel din sferturi îi va pune față în față pe austriacul Dominic Thiem și pe sârbul Novak Djokovici, favoritul doi de la Paris, în cel mai așteptat meci al acestei faze. 

  • Meciurile din sferturile de finală de pe tabloul masculin vor avea loc marți și miercuri. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează