SPORTURI  »  TENIS  »  BRD BUCHAREST OPEN

Semifinală 100% românească la BRD Bucharest Open » Ruse și Cristian le vor înfrunta pe Begu și Olaru

FOTO: Cristi Preda +6   FOTO
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 iulie 2019 18:12

Gabriela Ruse (21 de ani) și Jaqueline Cristian (21 de ani) s-au calificat în semifinalele probei de dublu feminin de la BRD Bucharest Open. Acolo vor întâlni o altă pereche românească, formată din Irina Begu (28 de ani) și Raluca Olaru (30 de ani).

Ruse și Cristian au ajuns în semifinale după un meci pe muchie de cuțit împotriva favoritelor numărul 3, Andreea Mitu și Lara Arruabarrena. Calificarea s-a decis într-un super-tie-break dramatic, încheiat la 13. Perechea românească a fructificat a treia minge de meci avută.

+7 FOTO

Ruse și Cristian vor juca în semifinale cu Begu și Olaru. Cealaltă semifinală nu se va mai disputa. Perechea formată din Tereza Mrdeza și Aliona Bolsova Zadoinov a abandonat înaintea partidei cu cehoaicele Viktoria Kuzmova și Kristina Pliskova.

Vezi și: 

FOTO Simona Halep și Toni Iuruc, noul ei iubit, surprinși ținându-se de mână: cine e partenerul campioanei de la Wimbledon

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (2)
10154976492293690
Szasz Andrei  •  19 Iulie 2019, 20:07

Patricia Tig a fost o mare speranta in urma cu cativa ani. Printre invinsele ei s-au numarat Sloane Stevens si Madison Keys, iar acum Sevastova. Pacat ca a lasat-o mai moale cu tenisul, ar fi putut ajunge in top 20, a doua racheta a Romaniei atat de necesara in Fed Cup. Acum sperantele noastre se numesc Gabriela Ruse si Jaqueline Cristian, inca destul de tinere. Sa le uram sa castige turneul la dublu si mai ales sa progreseze in turneele mai mari.

merace
merace  •  19 Iulie 2019, 19:43

In turul 2, la simplu, Patricia Tig - Anastasia Sevastova (no.11 WTA) a fost 2-0 la seturi! Nimic despre aceasta uriasa surpriza, cea mai mare de la Bucharest Open 2019?! Doar cancanuri despre Simona si Serena?!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează