SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

VIDEO Serena Williams a abandonat în primul meci de la Wimbledon! Imagini dureroase: s-a prăbușit în genunchi și a început să plângă

Serena Williams (39 de ani, 8 WTA) a abandonat în primul tur de la Wimbledon. Americanca a acuzat o accidentare, la scorul de 3-3, împotriva bielorusei Aliaksandra Sasnovich (27 de ani, 100 WTA). +16   FOTO
Serena Williams (39 de ani, 8 WTA) a abandonat în primul tur de la Wimbledon. Americanca a acuzat o accidentare, la scorul de 3-3, împotriva bielorusei Aliaksandra Sasnovich (27 de ani, 100 WTA).

Articol de GSP - Publicat marti, 29 iunie 2021 22:03 / Actualizat marti, 29 iunie 2021 22:58

Serena Williams (39 de ani, 8 WTA) a abandonat în primul tur de la Wimbledon. Americanca a acuzat o accidentare, la scorul de 3-3, împotriva bielorusei Aliaksandra Sasnovich (27 de ani, 100 WTA).

Serena Williams a suferit o accidentare la genunchi, din primele informații furnizate de Tennis Channel. Legendara sportivă din Statele Unite a fost un strigăt înfiorător, apoi s-a lăsat pe iarba de la Wimbledon. 

Serena Williams, abandon dureros de la Wimbledon

Serena a încercat să meargă mai departe, dar momentele dureroase au continuat. În game-ul cu numărul 7, multipla campioană de la Londra s-a prăbușit din nou în genunchi. A izbucnit în lacrimi și a făcut anunțul că nu mai poate continua. Întreaga audiență s-a ridicat și i-a scandat numele. 

Serena Williams, legendă pe iarba de la Wimbledon

Visul Serenei Williams, de a cuceri și al 24-lea titlu de Grand Slam din carieră, pentru a o egala pe Margaret Court în ierarhia all-time, poate tot mai greu de îndeplinit. 

Sportiva din Statele Unite a ratat o oportunitate importantă la actuala ediție de la Wimbledon. Naomi Osaka (2 WTA) și Simona Halep (3 WTA) lipsesc la rândul lor, așa că tabloul era mai accesibil.

+12 FOTO

Serena are în palmares 7 titluri la simplu pe iarba londoneză. Ultimul a fost cucerit în anul 2016. La precedenta ediție, cea din 2019, s-a oprit în ultimul act, învinsă de Simona Halep.

Serena Williams, prăbușire în clasament după retragerea de la Wimbledon 

Serena ar fi trebuit să apere punctele câștigate în finala din 2019 de la Wimbledon. Eliminarea din primul tur o costă scump. Într-un clasament live, Williams ocupă deja locul 16, o cădere de 8 poziții. În funcție de rezultatele jucătoarelor aflate sub ea în clasament, riscă să iasă din top 20.

Această cădere înseamnă un stat inferior pe lista capilor de serie la următoarele turnee la care Serena va lua startul. 

Citește și alte știri de la Wimbledon: 

Mihaela Buzărnescu, eliminată în turul I de la Wimbledon! A pierdut greu cu Venus Williams

Mihaela Buzărnescu, eliminată în turul I de la Wimbledon! A pierdut greu cu Venus Williams

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
senin
senin  •  30 Iunie 2021, 06:41

Kilotona nu mai poate sta pe picioarele proprii, se tot da de-a berbeleacul, în loc sa-si cheltuie sutele de milioane de dolari câștigați din tenis cam pe nedrept, dacă am fi sa fim drepți, știe cineva cu siguranță că Serena este femeie de-adevaratelea? Nu pare!

paolo11
paolo11  •  30 Iunie 2021, 05:58
Postat de kaloogarele pe 30 Iunie 2021, 01:15

vai, asa ma intristez de mi se rupe! Sufletul, desigur

Un taran!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dobrin
dobrin  •  30 Iunie 2021, 03:50
Postat de hashtag_truth pe 30 Iunie 2021, 02:25

Culmea ESTE ca Simona a oprit-o in drumul spre 24.... :)))))) ULTIMA DATA, ULTIMA FINALA....Jucata de Serena....Serennissimmmaaaaa

A mai jucat finala si la US Open, atunci a batut-o Andreescu. Inainte de Simona a mai pierdut la Kerber si Osaka.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează