SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Serena Williams, acuzații dure după ieșirea violentă a lui Alexander Zverev de la Acapulco: „Dublu standard. Eu aș fi la închisoare acum”

Serena Williams // Foto: Imago
Serena Williams // Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 martie 2022 10:21 / Actualizat sambata, 05 martie 2022 10:56

Serena Williams (40 de ani), a vorbit despre ieșirea violentă pe care Alexander Zverev (24 de ani, 3 ATP) a avut-o la turneul ATP de la Acapulco. Germanul a lovit furios cu racheta în scaunul arbitrului, fiind foarte aproape să-l rănească pe acesta!

Jucătoarea cu 23 de titluri de Grand Slam în palmares a vorbit despre existența unui „dublu standard” în tenis, fiind convinsă că dacă ea ar fi avut o astfel de ieșire, s-ar fi luat măsuri mult mai drastice.

Sorana Cîrstea, la o victorie de un moment istoric! S-a calificat în semifinale la Lyon și o poate depăși pe Simona Halep
WTA Lyon
Sorana Cîrstea, la o victorie de un moment istoric! S-a calificat în semifinale la Lyon și o poate depăși pe Simona Halep

Serena Williams: „Eu aș fi la închisoare acum”

Există fără îndoială un dublu standard. Eu, dacă aș fi făcut ce a făcut el la Acapulco, aș fi la închisoare acum. Literlamente, fără nicio glumă”, a declarat Serena Williams într-un interviu acordat celor de la CNN.

La finalul partidei de dublu Zverev / Marcelo Melo - Lloyd Glasspool / Harri Heliovaara, scor 2-6, 6-4, 6-10, Zverev și-a salutat rece adversarii, apoi s-a îndreptat către scaunul arbitrului. A lovit cu racheta puternic, de trei ori, fiind aproape să atingă și piciorul oficialului.

Prima ieșire nervoasă a lui Zverev a avut loc la scorul de 8-6 pentru adversari în tie-break-ul decisiv. Supărat că arbitrul de scaun a întors o decizie a celui de linie, Sascha a răbufnit: „Dacă a strigat out, atunci a fost out! E pe partea ta și nu vezi cât de mult a ieșit afară? Idiot nenorocit!”.

Citește și alte știri din tenis:

Premieră la 30 de ani » Cum pregătește Simona Halep turneele de la Indian Wells și Miami: „Am fost norocoasă”

Rușii se dezic de liderul mondial » Gestul prin care Daniil Medvedev a provocat furie în țara natală: „Să i se retragă cetățenia”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
tipsy
tipsy  •  05 Martie 2022, 18:08

Bleah. Sunt de acord ca zverev a scapat (deocamdata) cam ieftin, dar la fel si Serena. Situatiile ei au fost mult mai comparabile cu cea a lui Fognini, care a fost suspendat doua grand slamuri (plus 100 mii amenda) pt ca a jignit un arbitru.

terranovaaa
terranovaaa  •  05 Martie 2022, 15:51

Nu sare si fifonul ei in aparare?

minos3
minos3  •  05 Martie 2022, 12:35

Ea s-a *** si nu a patit nimic. A amenntat cu moartea un arbitru si nu a patit mare lucru. Asa ca mai bine ar tacea !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează