SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

SERENA WILLIAMS - ANGELIQUE KERBER // FOTO Serena în lacrimi după finala de la Wimbledon: "Pentru voi am jucat azi!" + discurs superb al lui Kerber

FOTO: Guliver/ Getty Images +5   FOTO
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 iulie 2018 19:25

Serena Williams nu a avut nicio șansă în finala de la Wimbledon cu Angelique Kerber. Americanca a pierdut categoric, 3-6, 3-6, ratând șansa de a cuceri primul trofeu de Mare Șlem după ce a născut. 

Americanca nu și-a putut stăpâni lacrimile la discursul de la finalul meciului, dar în același timp i-a dat credit lui Kerber pentru jocul extraordinar etalat în finală.

"Sunt foarte fericită să ajung atât de departe. Pentru toate mamele de aici, am jucat pentru voi azi! A fost un drum foarte frumos. Sunt foarte mândră că am avut această onoare. Am avut atât de multă susținere din tribună și sunt foarte fericită pentru asta.

Am încercat să fac tot ce a depins de mine, dar Angelique a jucat foarte bine, a servit excelent. Voi continua să joc și cu siguranță mă voi întoarce aici.  Angelique e o persoană extraordinară, suntem prietene foarte bune și mă bucur foarte mult pentru ea", a declarat Serena. 

Angelique Kerber a cucerit primul său titlu la Wimbledon și cel de-al treilea de Mare Șlem al carierei. Nemțoaica  a fost vizibil emoționată la interviul de la finalul meciului și a făcut o declarație superbă în fața adversarei sale. 

"Felicitări, Serena, ești o mare persoană și o mare campioană! Ești o sursă de inspirație pentru toată lumea. E uimitor ce ai făcut și sunt sigură că vei câștiga curând un turneu de Mare Șlem. Felicitări pentru revenirea ta. 

E un vis devenit realitate. Am știut că trebuie să joc cel mai bun tenis al meu împotriva unei campioane ca Serena. A fost a doua mea șansă de a juca finala aici la Wimbledon. Mulțumesc foarte foarte mult pentru toată susținerea primită. 

Sunt prima jucătoare din Germania după Steffi Graf care reușește să se impună la Wimbledon. Mulțumesc tuturor membrilor echipei și celor din familia mea. Toată lumea a fost foarte emoționată azi, dar am încercat să rămân concentrată pe toată durata meciului", a spus și Kerber. 

Vezi și: Serena năucită: Williams nici n-a știut ce a lovit-o în finala cu Kerber! Ultimul act a durat puțin peste o oră

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (21)
1493830390941497
Petre Manole  •  15 Iulie 2018, 09:26

Interesează pe cineva ce spune gorila?

902266089848384
Petru Simion  •  15 Iulie 2018, 05:21

*** nu a ajuns la concluzia -TENISUL ESTE UN SPORT- NU drepturi humane sau alte bazaconii.ASA URAT JOACA CA SAMPRAS - adica serva de *** si mai vedem ce cade.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

194362334230310
Robert Damian  •  14 Iulie 2018, 23:06
Postat de Costel Tudor pe 14 Iulie 2018, 21:42

Coana Mare , lasă-ne , du-te !!! Probabil astăzi ai uitat *** la hotel !

Sa te auda cel de Sus si sa se tot duca,inselatoria asta de mam-mare!!Ani si ani de zile de hotie ***!!!*** cu veleitati de Ferarri!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează