SPORTURI  »  TENIS  »  DECLARAȚII

FOTO Serena Williams, anunț de ultimă oră după eliminarea de la Wimbledon

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 iunie 2022 10:03 / Actualizat miercuri, 29 iunie 2022 10:18

Serena Williams (40 de ani, 1204 WTA) a fost învinsă de Harmony Tan (24 de ani, 115 WTA), scor 5-7, 6-1, 6-7(7) în primul tur de la Wimbledon.

A fost primul meci de simplu al Serenei după un an, iar la final a anunțat că va participa la ultimul Grand Slam al anului, US Open (29 august - 11 septembrie)

Dezvăluiri uluitoare după cazurile de Covid de la Wimbledon: „La Roland Garros au fost cazuri, dar am avut un acord tacit”
DEZVĂLUIRI
Dezvăluiri uluitoare după cazurile de Covid de la Wimbledon: „La Roland Garros au fost cazuri, dar am avut un acord tacit”

Serena Williams va juca la US Open

„Momentan vreau doar să joc, să văd cum mă simt. Cine știe ce se va întâmpla? Cu siguranță sunt foarte motivată să joc mai bine la US Open, acasă.

Fizic, m-am simțit bine. Totuși, în ultimele două puncte am suferit. Dacă nu joci în fiecare săptămână, nu ești obișnuit cu ritmul”, a declarat Serena Williams, potrivit Daily Mail

+12 FOTO

Serena Williams, eliminată în primul tur la Wimbledon

Cu Harmony TAN, Primul set a fost unul maraton, adjudecat de franțuzoaică la capătul a 65 de minute de joc. Deși scorul indică altceva, 6-1 pentru Serena, nici actul secund nu a fost chiar dezechilibrat. Ajutată de serviciu, sora mai mică a familiei Williams a salvat toate cele 4 oportunități de break ale adversarei.

Decisivul a fost palpitant, dar nu prin nivelul jocului, ci prin răsturnările de situație. Serena a condus cu 3-1, Harmony a revenit și a avut avantaj, 4-3. Debutanta pe iarba londoneză „s-a tăiat”, Williams a reușit o „scurtă” de moral la 4-4, dar n-a fructificat game-ul în care a servit pentru meci.

Prima minge pentru a închide disputa i-a aparținut sportivei din Franța. Serena a pus toată grandoarea carierei în acel punct, a lovit cât de tare a putut cu un forehand în lung de linie, apoi a atacat dezlănțuită la fileu și a dus decisivul în super tie-break.

Decisiv antologic între Serena Williams și Harmony Tan

Dacă desfășurarea de până acum putea fi caracterizată drept palpitantă, ce a urmat a fost de-a dreptul dramatic. Serena a condus 4-0 și părea desprinsă în câștigătoare. A urmat o serie de 5 puncte consecutive ale lui Tan.

Americanca a răspuns cu două execuții de o grație ieșită din comun, din preajma fileului, apoi a cedat alte trei raliuri consecutive. Vlăguită, Serena nu a mai găsit forța să lovească peste fileu și s-a recunoscut învinsă.

Citește și alte știri despre Wimbledon 2022

Liber spre finală » Rafael Nadal profită de debandada de la Wimbledon

Când se joacă Simona Halep - Kirsten Flipkens în turul 2 la Wimbledon 2022 + Ce post TV transmite meciul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
amoniac
amoniac  •  30 Iunie 2022, 12:32

Tiriaculeee, nea Ioane, mai joaca "tinerica" asta bre? Recunosc, ai avut dreptate, nu are demnitate de sportiv mare, a contat mai mult un maruntis luat din 1-2 tururi. Si si-a mai pus si plasturi negri... doar de afurisita, ca sa vada Nasty ca ea nu e de "coloare" :))

freddy
freddy  •  29 Iunie 2022, 19:45
Postat de andrei.33 pe 29 Iunie 2022, 15:12

Care e anuntul de ultima oră? Nu înțeleg titlul.

Ca vrea sa joace la US Open. Citesti dar nu pricepi, este? Stii cum ti se spune? *** functional. Din pacate ai drept de vot. Si ai voie si sa iti dai cu parerea pe internet. Democratia asta...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Nae_4774
Nae_4774  •  29 Iunie 2022, 17:48

Jocul de tenis e job-ul ei, spunea Serena, așa că nu trebuie să o condamnăm că mai vrea să muncească din când în când. Numai că, oricât de versat ai fi, în orice sport la nivel înalt, participarea sporadică la competiții fără (muncă de) pregătire continuă te duce aproape sigur la înfrângeri dure...Doar pronia divină poate să te ajute...

Vezi toate comentariile (17)
Comentează