TENIS  ·  CORONAVIRUS

Serena Williams clachează în fața stresului produs de coronavirus: „Fiica mea a tușit și m-am uitat urât la ea”

Serena Williams și Alexis Olympia
Serena Williams și Alexis Olympia

Vineri, 20 Martie, 20:27

Serena Williams (38 de ani, 9 WTA) afirmă că pandemia de coronavirus îi provoacă anxietate și o face să reacționeze impulsiv.

Serena Williams a jucat ultimul meci pe 9 februarie, în duelul de Fed Cup pierdut cu letona Anastasija Sevastova, scor 6-7(5), 6-3, 6-7(4). Americanca a profitat de pauză pentru a petrece mai mult timp cu fiica ei, Alexis Olympia Ohanian Jr. Întreruperea sezonului, cauzată de coronavirus, nu a afectat-o inițial, considerând-o o vacanță prelungită, dar stresul și pericolul contaminării au dus stresul la un nivel extrem de ridicat.

VIDEO / Informații importante despre pandemia de coronavirus

Serena Williams: „M-am uitat urât la fiica mea”

„Vreau să vorbesc despre experienţa mea cu corona. A început cu mine simţind ceva de genul: «Nu mă poate afecta».  Apoi, Indian Wells a fost anulat şi mi-am spus: «OK, este ciudat, dar am ceva timp liber şi mă voi bucura de el». Şi acea anulare a fost urmată de alta şi tot aşa, şi toate au dus la anxietatea pe care o simt acum. 

Respect distanţarea socială de ceva timp, probabil de două săptămâni, şi fiecare lucru mic mă înnebuneşte. Şi când spun anxietate mă refer la faptul că stau ca pe ace. De fiecare dată când cineva tuşeşte sau strănută în apropierea mea simt că înnebunesc. Mi s-a întâmplat și cu fiica mea. A tuşit. M-am enervat şi m-am uitat urât la ea. I-am arătat privirea de «Serena nervoasă», iar apoi m-am întristat. Mă gândeam: «Este OK? Este ceva în neregulă cu fiica mea? Pot face ceva?»”, a mărturisit Serena Williams conform CNN.

Citește și alte știri din tenisul mondial:Medicii de la Suceava, indignați că ”suntem puși de conducerea militară să mergem goi prin curte, după ce facem duș”. Ce spune generalul

Libertatea

Comentarii (3)

valyomanid4  •  21 Martie 2020, 12:53
Postat de anonim91 pe 21 Martie 2020, 00:55

Nu stiu de voi, dar eu cand citesc de multe ori ce zice femeia asta ma doare capul. Cum Dumnezeu sa fii asa o jucatoare buna de tenis, de top mondial din istorie, si sa fii atat de pr0astahh...?? Io nu mi explic. Ce aberatii are in cap!!

Bre, e vrajeala ieftina ca sa iasa in fata...Sa nu uitam cum se facea ca nu stie ca Barty e pe locul 1 mondial !

anonim91  •  21 Martie 2020, 00:55

Nu stiu de voi, dar eu cand citesc de multe ori ce zice femeia asta ma doare capul. Cum Dumnezeu sa fii asa o jucatoare buna de tenis, de top mondial din istorie, si sa fii atat de pr0astahh...?? Io nu mi explic. Ce aberatii are in cap!!

paiazze  •  21 Martie 2020, 00:09

Nu m-ar mira sa aud ca femeia-barbat si-a dat copilul de pereti din cauza "anxietatii". De corona mai scapi, dar cu steroizii nu e de glumit...

Vezi toate comentariile (3)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:00 Emisiune TV

La Liga World

Digi 2
19:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:30 Fotbal, Reluare

Barcelona - Atletico Madrid

Digi 2
Program TV complet

Liga 1