SPORTURI  »  TENIS  »  CORONAVIRUS

Serena Williams clachează în fața stresului produs de coronavirus: „Fiica mea a tușit și m-am uitat urât la ea”

Serena Williams și Alexis Olympia
Serena Williams și Alexis Olympia

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 martie 2020 20:27

Serena Williams (38 de ani, 9 WTA) afirmă că pandemia de coronavirus îi provoacă anxietate și o face să reacționeze impulsiv.

Serena Williams a jucat ultimul meci pe 9 februarie, în duelul de Fed Cup pierdut cu letona Anastasija Sevastova, scor 6-7(5), 6-3, 6-7(4). Americanca a profitat de pauză pentru a petrece mai mult timp cu fiica ei, Alexis Olympia Ohanian Jr. Întreruperea sezonului, cauzată de coronavirus, nu a afectat-o inițial, considerând-o o vacanță prelungită, dar stresul și pericolul contaminării au dus stresul la un nivel extrem de ridicat.

VIDEO / Informații importante despre pandemia de coronavirus

Serena Williams: „M-am uitat urât la fiica mea”

„Vreau să vorbesc despre experienţa mea cu corona. A început cu mine simţind ceva de genul: «Nu mă poate afecta».  Apoi, Indian Wells a fost anulat şi mi-am spus: «OK, este ciudat, dar am ceva timp liber şi mă voi bucura de el». Şi acea anulare a fost urmată de alta şi tot aşa, şi toate au dus la anxietatea pe care o simt acum. 

Respect distanţarea socială de ceva timp, probabil de două săptămâni, şi fiecare lucru mic mă înnebuneşte. Şi când spun anxietate mă refer la faptul că stau ca pe ace. De fiecare dată când cineva tuşeşte sau strănută în apropierea mea simt că înnebunesc. Mi s-a întâmplat și cu fiica mea. A tuşit. M-am enervat şi m-am uitat urât la ea. I-am arătat privirea de «Serena nervoasă», iar apoi m-am întristat. Mă gândeam: «Este OK? Este ceva în neregulă cu fiica mea? Pot face ceva?»”, a mărturisit Serena Williams conform CNN.

Citește și alte știri din tenisul mondial:

Sexism la Roland Garros? Francezii s-au consultat cu Rafa Nadal înainte să amâne turneul, campioana Ashleigh Barty n-a fost căutată

Irina Begu, interviu exclusiv din izolarea provocată de coronavirus: „Am luat decizia de a pleca mai devreme decât alții”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
valyomanid4
valyomanid4  •  21 Martie 2020, 12:53
Postat de anonim91 pe 21 Martie 2020, 00:55

Nu stiu de voi, dar eu cand citesc de multe ori ce zice femeia asta ma doare capul. Cum Dumnezeu sa fii asa o jucatoare buna de tenis, de top mondial din istorie, si sa fii atat de pr0astahh...?? Io nu mi explic. Ce aberatii are in cap!!

Bre, e vrajeala ieftina ca sa iasa in fata...Sa nu uitam cum se facea ca nu stie ca Barty e pe locul 1 mondial !

anonim91
anonim91  •  21 Martie 2020, 00:55

Nu stiu de voi, dar eu cand citesc de multe ori ce zice femeia asta ma doare capul. Cum Dumnezeu sa fii asa o jucatoare buna de tenis, de top mondial din istorie, si sa fii atat de pr0astahh...?? Io nu mi explic. Ce aberatii are in cap!!

paiazze
paiazze  •  21 Martie 2020, 00:09

Nu m-ar mira sa aud ca femeia-barbat si-a dat copilul de pereti din cauza "anxietatii". De corona mai scapi, dar cu steroizii nu e de glumit...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează