SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

FOTO Poza cu care și-a copleșit fanii: „Vă place noua Serena?” » Reacția soțului: „Recomand cu încredere!”

Serena Williams (39 de ani, 7 WTA) a postat o poză de peste 170.000 de aprecieri și cere părerea fanilor despre noua ipostază. +49   FOTO
Serena Williams (39 de ani, 7 WTA) a postat o poză de peste 170.000 de aprecieri și cere părerea fanilor despre noua ipostază.

Articol de GSP - Publicat joi, 01 aprilie 2021 19:24 / Actualizat joi, 01 aprilie 2021 19:48

Serena Williams (39 de ani, 7 WTA) a postat o poză de peste 170.000 de aprecieri, în care cere părerea fanilor despre noua ipostază. 

Serena Williams a fost nevoită să se retragă înaintea turneului Premier Mandatory de la Miami, din cauza unei intervenții chirurgicale. Sportiva din Statele Unite ale Americii își ține însă fanii aproape, prin intermediul rețelelor de socializare. 

Serena a pozat într-o rochie lungă, de culoare ciocolatie, și i-a întrebat pe urmăritori dacă i se potrivește această ținută. Alexis Ohanian, soțul jucătoarei, a fost primul care a reacționat: „Eu am analizat-o. Recomand cu încredere”.

+45 FOTO

Citește și alte știri din tenis: 

VIDEO Moment tensionat cu Bianca Andreescu, în „sfertul” de la WTA Miami: „Serios?! Nu am primit în viața mea așa ceva”

De ce s-a retras Simona Halep de la Miami: „Nu voi uita niciodată acel moment”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează