SPORTURI  »  TENIS  »  YARRA VALLEY CLASSIC

Serena Williams fost aproape să rateze Australian Open: „A fost ca o binecuvântare că s-a amânat”

Serena Williams în acțiune la Melbourne FOTO Guliver/GettyImages +49   FOTO
Serena Williams în acțiune la Melbourne FOTO Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat luni, 01 februarie 2021 16:32 / Actualizat luni, 01 februarie 2021 17:50

Serena Williams (39 de ani și 11 WTA) a debutat luni în noul sezon cu o victorie și a dezvăluit că accidentarea de anul trecut i-a dat mari bătăi de cap.

Deținătoarea a 23 de trofee de Mare Șlem a pornit cu motoarele turate în 2021, trecând în turul al doilea al Yarra Valley Classic de Daria Gavrilova cu 6-1, 6-4. Americanca de 39 de ani a spus că ei i-a picat bine amânarea Australian Open cu aproape o lună pentru că, în condiții normale, nu ar fi fost gata, din cauza accidentării pe care a suferit-o anul trecut la US Open și care a făcut-o să se retragă de la Roland Garros înainte de meciul din turul al doilea.

Serena Wiliams: „Nu m-am putut antrena prea mult”

 „Nu m-am putut antrena prea mult din cauza problemei pe care o am la tendonul lui Ahile. Am avut nevoie de foarte mult timp pentru a mă vindeca. Nu aș fi venit în Australia dacă turneul se desfășura la datele prevăzute. A fost ca o binecuvântare că s-a amânat", a spus Serena la conferința de presă. 

„M-am simțit bine să revin pe teren. A fost un meci bun pentru mine, deloc ușor pentru că s-au dezvoltat multe schimburi lungi. Mă bucur că am câștigat și am reușit să etalez lucrurile la care am lucrat”
- Serena Williams

În turul următor, Williams,11 WTA, se va duela cu Tsvetana Pironkova,137 WTA, într-o reeditare a duelului mamelor de la US Open 2020, când americanca s-a impus greu în sferturi de finală în trei seturi. 

7 trofeea cucerit Serena Williams la Australian Open, ultimul în 2017, anul în care era deja gravidă cu fiica sa, Alexis Olympia

Citește mai multe știri din tenis:

Simona Halep, primele declarații după victoria cu Potapova: „Aveam nevoie de asta” » Ce schimbare a remarcat

Secretul dezvăluit de Stan Wawrinka la Melbourne: „M-am simțit foarte rău în primele 5 zile”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
347655969058390
Ion Popescu  •  01 Februarie 2021, 16:54

Intradevar o stire foarte importanta pentru sportul romanesc.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează