SPORTURI  »  TENIS  »  PROIECT

Serena Williams, implicată într-un proiect colosal » Investește la o echipă de fotbal, alături de staruri planetare

Serena Williams (38 de ani, 9 WTA) este pe lista finanțatorilor unei echipe de fotbal feminin cu sediul în Los Angeles.
Serena Williams (38 de ani, 9 WTA) este pe lista finanțatorilor unei echipe de fotbal feminin cu sediul în Los Angeles.

Articol de - Publicat marti, 21 iulie 2020 22:08 / Actualizat marti, 21 iulie 2020 22:40

Serena Williams (38 de ani, 9 WTA) este pe lista finanțatorilor unei echipe de fotbal feminin, cu sediul în Los Angeles. 

Serena Williams este implicată într-un proiect de proporții. Alături de staruri importante de la Hollywood, precum Natalie Portman, Eva Longoria, Jennifer Garner, Uzo Aduba, Jessica Chastain sau America Ferrera, dar și de staruri din naționala feminină a Americii și de investitori din domeniul tehnologiei, Serena va punele bazele primei de fotbal feminin din Los Angeles. Echipa, al cărei nume nu a fost încă stabilit, va debuta în sezonul 2022/2023. 

Natalie Portman, detalii despre proiect

„Astăzi facem un pas emoţionant prin anunţarea primei echipe finanţate şi conduse în proporţie majoritară de femei. Sunt încântată de oportunitatea de a fi parteneră cu acest grup incredibil de oameni, pentru a aduce o echipă profesionistă de fotbal feminin în Los Angeles. Împreună ne propunem nu doar să construim o echipă câştigătoare pe teren, ci şi să dezvoltăm o bază de fani loiali şi pasionaţi. 

Sperăm, de asemenea, să avem un impact substanţial asupra comunităţii noastre, angajându-ne să extindem accesul la sport pentru tinerii din Los Angeles prin relaţia noastră cu Fundaţia LA84. Sportul este o modalitate veselă de a reuni oamenii şi asta are puterea de a face schimbări tangibile pentru sportive, atât în comunitatea noastră, cât şi în sfera profesională", a declarat actrița Natalie Portman, într-un comunicat NWSL. 

Citește și alte știri din tenis: 

Vârsta la care Simona Halep se va retrage, dezvăluită de Virginia Ruzici: „Nu o văd ca pe Federer sau Serena Williams”

Jucătoarea care l-a criticat pe Djokovic, exclusă din competiție din cauza încălcării protocoalelor anti-coronavirus

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
steaua.libera
steaua.libera  •  22 Iulie 2020, 01:27

O cumpără Jiji în curând, și-așa are nevoie de una

Vezi toate comentariile (1)
Comentează