SPORTURI  »  TENIS  »  CORONAVIRUS

Jucătoarea care l-a criticat pe Djokovic, exclusă din competiție din cauza încălcării protocoalelor anti-coronavirus

Jucătoarea care l-a criticat pe Djokovic, exclusă din competiție
Jucătoarea care l-a criticat pe Djokovic, exclusă din competiție

Articol de - Publicat marti, 21 iulie 2020 18:31 / Actualizat marti, 21 iulie 2020 19:39

Americanca Danielle Collins (26 de ani, 51 WTA) a fost exclusă de la World Team Tennis.

World Team Tennis este o competiție mixtă organizată anul în Statele Unite ale Americii. Ediția din acest se desfășoară între 12 iulie și 1 august 2020, cu respectarea strică a protocoalelor împotriva coronavirusului. Danielle Collins, semifinalista de la Australian Open 2019, le-a încălcat și a fost exclusă. 

„Am eliminat-o pe Danielle Collins pentru restul ediției din 2020, după ce aceasta a încăldat protocolul Covid-19 și a părăsit resortul Greenbrier și statul West Virginia. Am transmis de multe ori că măsurile sunt menite să asigure sănătatea jucătorilor, a antrenorilor și a persoanelor din staff. Aceasta este prioritatea noastră”
- Comunicat WTT

Jucătoarea care l-a criticat pe Djokovic, exclusă din competiție din cauza încălcării protocoalelor anti-coronavirus
Danielle Collins

Collins, acuzată de fani

Novak Djokovic a transmis că protocoalele pe care cei de la US Open vor să le implementeze sunt mult prea strice și că nu e sigur dacă va participa. Collins l-a acuzat pe Nole: „Asta este o contradicţie serioasă. Nimeni nu a mai putut să joace sau să facă bani din luna februarie. Aceasta este o oportunitate uriaşă pentru jucători de a începe să producă bani din nou şi iată că avem un jucător de top mondial care spune că ar fi prea dificil să fie neînsoţit la turneu”.

Acum, fanii o acuză pe Collins de ipocrizie: „L-a criticat pe Djokovic că nu o lasă să facă bani, iar acum nu poate să stea câteva zile în cameră”.

2.567.747 $a câștigat Danielle Collins în carieră

Citește și alte știri din tenis: 

Simona Halep participă la un nou turneu, imediat după competiția din Palermo! Unde va evolua sportiva româncă

FOTO Svitolina și Kvitova au jucat finala turneului demonstrativ de la Berlin într-unul dintre hangarele aeroportului Tempelhof

Playtech: BOMBĂ! Anamaria Prodan a pus interlopii să o pedepsească pe amanta lui Reghe! Ce a declarat în urmă cu puțin timp


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează