SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

FOTO Svitolina și Kvitova au jucat finala turneului demonstrativ de la Berlin într-unul dintre hangarele aeroportului Tempelhof

Fotografia de final de la Berlin cu Petra Kvitova și Elina Svitolina în prim-plan FOTO Reuters +6   FOTO
Fotografia de final de la Berlin cu Petra Kvitova și Elina Svitolina în prim-plan FOTO Reuters

Articol de - Publicat vineri, 17 iulie 2020 17:01 / Actualizat vineri, 17 iulie 2020 17:12

Finala primei faze a competiției din capitala Germaniei a început pe iarbă și s-a terminat pe hard din cauza vremii capricioase, Elina Svitolina impunându-se cu 3-6, 6-1, 10-5

Jucătorii de tenis se pregătesc pentru reluarea turneelor în cele două circuite. Una dintre întrecerile premergătoare restartului a avut loc la Berlin, iar participarea a fost una internațională. 

Competiția demonstrativă  „bett1 Aces”, care are două faze, a început la feminin pe iarbă, dar s-a încheiat pe hard pentru că vremea a fost capricioasă. Băieții au reușit să termine întrecerea pe suprafața verde, iar Dominic Thiem s-a impus în fața lui Matteo Berrettini cu 6-7(4), 6-4, 10-8.

S-au suprapus peste a doua fază

Fetele nu au avut norocul lor și după mai multe amânări partida a fost mutată în hangarul 6 al aeroportului Tempelhof, acolo unde vineri a început a doua fază a „bett1 Aces”. Elina Svitolina s-a impus în fața Petrei Kvitova cu 3-6, 6-1, 10-5. În turneu au mai participat Alexandra Petrovic Alexandra Vecic, Kiki Bertens și Anastasija Sevastova. 

Accesul spectatorilor a fost permis, dar în număr limitat și respectând reguli stricte. 

Citește mai multe știri din tenis: 

2021, ultimul sezon pentru Roger Federer? Ce a declarat antrenorul elvețianului

Simona Halep se întoarce la Palermo după zece ani » Organizatorii au publicat poze cu ea din 2010 + Virginia Ruzici a vorbit despre cum un italian i-a recomandat-o pe româncă

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează