SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

VIDEO Dezvăluirea Serenei Williams după premiera din meciul cu Begu de la Roland Garros: „Nu sunt preferatele mele”

FOTO: Guliver/GettyImages +19   FOTO
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 01 iunie 2021 08:39 / Actualizat marti, 01 iunie 2021 10:07

Irina Begu (30 de ani, 74 WTA) a pierdut în primul tur la Roland Garros cu Serena Williams (39 de ani, 8 WTA), scor 6-7 (6), 2-6. 

Meciul dintre Begu și Williams a fost unul istoric, fiind primul jucat în nocturnă pe zgura de la Paris. Proiectul acoperișului integral și al nocturnei de pe arena „Philippe Chatrier” a fost finalizat abia anul trecut, după o muncă de 8 ani. 

Serena Williams: „A fost ceva ce m-a bucurat”

La conferința de presă, Serena a dezvăluit că nu este fana meciurilor în nocturnă, dar se bucură că a putut lua parte la această premieră.

„Nu știu sigur de ce nu a fost public. Poate pentru că la 21:00 se închide totul. 

Este diferit. În mod ironic, meciurile din sesiunea de seară nu sunt preferatele mele, dar am un record bun în aceste partide. E frumos să joci în prima sesiune de seară din istorie la Roland Garros. A fost ceva de care m-am bucurat”, a spus Serena Williams.

Jucătoarea din SUA a analizat și meciul cu Irina Begu și a explicat ce a plănuit în finalul primul set, când românca putea câștiga tie-break-ul.

„Sunt fericită că m-am salvat în acele momente (n.r- când Begu a avut două mingi de set în tie-break). Nu voiam să pierd acel prim set. Nu m-am gândit prea mult, ci doar voiam să ridic mingea și să lovesc cu voleul pentru că am făcut-o foarte bine în antrenamente”, a adăugat Williams.

Serena Williams, echipament îndrăzneț la Paris 

Serena a surprins din nou prin echipamentul pe care și l-a ales. Și de această dată, Williams a purtat un costum îndrăzneț, mulat, într-o singură culoare, verde electrizant. Colanții, fusta pe talie și bluza cu mânecă lungă au fost accesorizate cu bentiță și manșete în aceeași culoare.

+15 FOTO

Următoarea adversară pentru Serena Williams, în turul doi de la Roland Garros, va fi Mihaela Buzărnescu (33 de ani, 174 WTA).

VIDEO Rezumatul meciului Irina Begu - Serena Williams de la Roland Garros

Citește mai multe știri de la Roland Garros: 

Nebunie la Roland Garros! 6 câștigătoare de Grand Slam, eliminate deja » Ultima surpriză

Șoc la Roland Garros! Naomi Osaka și-a anunțat retragerea din turneu: „Poate acum se pot concentra toți la tenis”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (2)
marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  01 Iunie 2021, 11:06

Buzarnescu sper ca nu stai si tu *** la Serena Wiliams. Va fi pacat de cariera ta. O sa pariez pe tine si pe onoarea de a fi roman !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dubluv
dubluv  •  01 Iunie 2021, 10:07

foarte slab a jucat Begu. Serena nu va trece de urmatorul tur.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close