SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

SERENA WILLIAMS - MARIA SHARAPOVA // Americanii anunță un mare flop, în timp ce Chris Evert lansează o ipoteză-șoc despre Serena: „Cred că vor fi ultimele două turnee pentru ea!”

Articol de GSP - Publicat luni, 26 august 2019 15:08

Serena Williams (37 de ani, 8 WTA) și Maria Sharapova (32 de ani, 87 WTA) se vor înfrunta în șocul primului tur de la US Open. Presa de peste Ocean crede că cele două jucătoare nu vor satisface așteptările fanilor.

  • Înfruntarea dintre Serena Williams și Maria Sharapova se dispută în noaptea dintre luni și marți, în jurul orei 02:00, în direct pe Eurosport.

Cel mai așteptat meci al primului tur de la Flushing Meadows se poate transforma într-un mare eșec. Ambele jucătoare „s-au ascuns” în săptămâna premergătoare partidei și ambele par departe de forma perfectă.  

Serena Williams a acuzat dureri la spate în timpul finalei cu Bianca Andreescu de la Toronto și a fost nevoită să abandoneze la scorul de 1-3. Americanca a renunțat ulterior la turneul de la Cincinnati, iar întregul program de pregătire a fost dat peste cap.

Nici rusoaica nu e la cei mai înalți parametri, presa din țara natală informând că Maria ar putea suferi o nouă intervenție la umăr după US Open. Sharapova are însă și un as în mânecă, pe italianul Riccardo Piatti, noul ei antrenor. Detalii AICI.

Evert crede că Serena se apropie de final

Chris Evert, jucătoare legendară cu 18 trofee de Mare Șlem, crede că Serena se aproape de finalul carierei: „Cred că oportunitățile ei se cam termină. Probabil ediția de acum de la US Open și următorul Australian Open o să fie ultimele două șanse. Cu toate astea, Serena ne-a surprins de atâtea ori încât nimic nu e sigur”.

19-2e scorul întâlnirilor directe dintre Serena Williams și Maria Sharapova, în favoarea jucătoarei din SUA

Vezi și:

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
bodrin
bodrin  •  27 August 2019, 04:24

Meciul s-a jucat, ba s-a și terminat pe la ora 3:20. Serena a câștigat cu 2-0 (6-1, 6-1).

observator979
observator979  •  26 August 2019, 21:03

Publicul ar merita sa vada meciul. La palmaresul lor actual, cred ca ambele vor sa joace si sa castige...

reteleanu
reteleanu  •  26 August 2019, 19:03
Postat de lapusneanul pe 26 August 2019, 16:33

ipoteza SOC, serena are 22 de ani si se retrage...hahaha

e, maria ta, de se va indrepta, pre multe o sa popeasca :) mai sta cativa anisori (si ea si surioara). in meciul de la noapte...cred ca nu va fi meci la noapte. sarapova (care e si mai prabusita ca serena) probabil nici n-o sa intre pe teren. cum nici serena n-a facut-o la ultima intalnire.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează