SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN 2018

Serena Williams, meci incredibil cu Kaia Kanepi! Cu cine joacă americanca în sferturi + declarație războinică: "Să se teamă, sunt mai bine fizic"

Serena Williams la US Open, foto: reuters +1   FOTO
Serena Williams la US Open, foto: reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 03 septembrie 2018 08:00

Americanca Serena Williams, 36 de ani și loc 26 WTA, s-a calificat în sferturile de finală de la US Open 2018, după o victorie entuziasmantă contra estonei Kaia Kanepi, 33 de ani și loc 44 WTA, cea care a învins-o fără drept de apel în primul tur pe Simona Halep.

A fost 6-0, 4-6, 6-3, într-un meci rezumat perfect pe Serena Williams: "Știam că ea are retururi puternice, așa că m-am hotărât ca eu să dau și mai tare pe al doilea serviciu". A fost și o înfruntare a forței dezvoltate de cele două jucătoare.

Primul set împotriva jucătoarei din Estonia a durat doar 18 minute și a fost unul în care loviturile Serenei au fost năucitoare. Kanepi a ripostat în setul secund, ridicându-și evoluția, dar nu a avut ce să facă în setul 3, când Serena a confirmat un break obținut repede.

"Mereu am avut meciuri grele, deci mă bucur că am trecut mai departe", a explicat Serena la final. Americanca încearcă să își adjudece cel de-al șaptelea titlu la US Open, victorie ce ar reprezenta primul Grand Slam câștigat după ce a născut, ea explicând că simte că e într-o formă fizică mai bună decât la Wimbledon, acolo unde a pierdut în finală cu Angelique Kerber.

În sferturile de finală, Serena Williams o va înfrunta pe cehoaica Karolina Pliskova, 26 de ani și fost lider mondial, actualmente pe locul 8.

Dacă trece de Pliskova, o jucătoare foarte bună pe hard, Serena se poate duela cu compatrioata Sloane Stephens, campioana en-titre, 25 de ani și loc 3, în timp ce în finală ar putea-o avea ca adversară pe rusoaica Maria Sharapova, 31 de ani, loc 22 WTA.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (34)
maxp
maxp  •  04 Septembrie 2018, 21:54
Postat de Cornel Perju pe 04 Septembrie 2018, 14:51

Daca hackerii rusi nu ar fi spart serverele WADA nu am fi stiut niciodata ca aceasta agentie asa zis antidoping le ofera unor jucatori sau jucatoare aprobare sa se dopeze asta in timp ce alti jucatori sau jucatoare sunt testate la sange. Simona este testata in fiecare an de cel putin 15 ori Serena doar de cateva ori. Serena a primit aprobare de la WADA sa foloseasca un medicament care contine testosterone sintetic. Altfel spus Serena este un pic barbat. Acuma poate o sa zici ca totul e legat atat timp cat a primit aprobare. Numai ca aici e vorba de un system corrupt si mafiot care conduce tenisul si ii favorizeaza pe unii in defavoarea altora. Nadal a primit si el aprobare sa consume niste 'medicamente' in 2013 cand a revenit dupa o "accidentare" si a rupt totul in cale. Mai nou Wozniaki a primit si ea liber la dopaj . Totul legal bineinteles.

Eu inteleg unde bati, dar nu sunt de-acord cu tine. Si sportivii se pot inbolnavi, sunt afectiuni banale care se trateaza uzual cu niste medicamente care contin oarecare cantitati de substante interzise. Daca esti prins la un concurs cu asa ceva, chit ca ai luat sa nu-ti mai curga nasul sau sa nu-ti lacrimeze ochii, esti descalificat. Daca primesti aprobare, vei fi considerat dopat de opinia publica din cate se pare. Sigur ca din pacate multi au fortat nota. Acum sa nu facem pe victimele, ceea ce e legal nu opreste pe nimeni sa profite. Da, sunt unii care efectiv e posibil sa-si induca boli pentru a se dopa. E magarie, pe de alta parte nu poti opri activitatea unui sportiv care chiar ajunge spontan sa faca o boala cronica pentru ca exista aceste magarii. Iti zic eu ca un bolnav real dopat nu face performante mai bune ca un sanatos nedopat, in conditii normale. Si consumul de testosteron nu te face barbat si femeile au testosteron.

robby73
robby73  •  04 Septembrie 2018, 20:25
Postat de Cornel Perju pe 04 Septembrie 2018, 19:32

Dupa ce Simona a umilit-o pe Serena Williams la Singapore in 2014, castigand in 50 minute cu 6-0, 6-2, in 2015 si 2016 a fost testata antidoping de 15 ori pe an, uneori chiar si de 2 ori pe saptamana. In exact aceeasi perioada *** Williams au fost testate de exact 2 ori pe an. In plus atletii americani nu sunt testate de WADA ci de Agentia Americana de antidoping.

Cine a castigat atunci finala la Singapore ? ;-). Cine a fost umilită în finală ? :-))) Băi Corneluș băi, tu crezi că vorbești cu fraieri? Fii realist băiatule ! 8:1 pentru Serena , Cornele. Nu cred că Simona va mai putea întoarce statistica in favoarea ei.

robby73
robby73  •  04 Septembrie 2018, 20:12

Din februarie 2018 pana în prezent, Serena si Federer au fost de testați de 14 ori. Fruntași. Testați de WADA!!! Deci desprwe ce vorbim? Sharapowa face parte din sistemul de doping rusesc și binenteles că a fost și unul din motivele propagandei rusești. Nu vreu să spun că toți din tenis sunt clean, dar atâta timp cât nu se dovedește și ei fac testele astea antidoping și ele ies negative, sportivi sunt nevinovați. Fie Serena, Halep, Djokovic sau Nadal

Vezi toate comentariile (34)
Comentează