SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

ROLAND GARROS. Serena Williams nu-și sărbătorește ziua de naștere: „Nu arăt de 39 de ani!”

Serena Williams FOTO Guliver/GettyImages +49   FOTO
Serena Williams FOTO Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 septembrie 2020 17:15 / Actualizat sambata, 26 septembrie 2020 17:52

Serena Williams împlinește azi 39 de ani și în conferința de presă care precede debutul său la Roland Garros a spus că nu sărbătorește evenimentul.

Americanca este la a douăzeci și una participare la turneul de Mare Șlem de la Paris. Pentru că pandemia a împins întrecerea în luna septembrie, pe Serena a prins-o aniversarea a 39 de ani în Franța. „Încerc să uit de această zi, de regulă nu sărbătoresc”, a spus fostul lider mondial. 

Câștigătoare de trei ori pe zgura de la Paris, Williams a adăugat că nu credea că va mai evolua la această vârstă. „Nu arăt de 39 de ani și nici nu simt că vreau să mă opresc din a juca tenis. Aș fi pariat că nu mă prinde această etate jucând, poate de aceea nici nu pariez”, a spus ea glumind. 

Ceva obișnuit

Din cauza situației mondiale, Serena e obligată să stea într-unul dintre hotelurile puse la dispoziție de organizatori, deși are un apartament la Paris. La New York pe perioada US Open-ului a închiriat o casă. Serena Williams, cap de serie #6, a dezvăluit că nu este sută la sută din punct medical, ea având o problemă la tendonul lui Ahile în timpul semifinalei pierdute în fața Victoriei Azarenka la New York. „E o chestiune cu care toți ne-am obișnuit, să jucăm chiar dacă mai sunt unele suferințe”, a spus deținătoarea a 23 de trofee de Mare Șlem. 

Cât despre vremea de la Paris? „Urăsc frigul. Sunt din Los Angeles și locuiesc în Florida. Jumătate din viața mea nu am văzut zăpadă. Eu și vremea rece nu ne împăcăm, e punctul meu vulnerabil, dar încerc să mă adaptez și să am o atitudine pozitivă”, a încheiat Serena. Ea va debuta la Paris luni sau marți contra compatrioatei sale Kristie Ahn.

3 trofeeare Serena Williams la Roland Garros pe care le-a cucerit în 2002, 2013 și 2015

FOTO Imagini spectaculoase din cariera și din viața Serenei Williams:

+45 FOTO

Citește mai multe știri despre Roland Garros:

START de ziua ei! Știm ora când joacă Simona Halep cu Sara Sorribes Tormo, în primul tur la Roland Garros

Surpriză majoră! Pe cine vede Martina Navratilova ca principala adversară a Simonei Halep la trofeul Roland Garros: „Nici Serena, nici Pliskova”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
penultimul
penultimul  •  27 Septembrie 2020, 03:24

Asta cu nu sărbătoresc că nu arat e pentru presa. Serena Williams e membra a sectei (in Romania) au bisericii (in SUA ) " Martorii lui Iehova". Membrii acestei congregații nu își sărbătoresc ziua de naștere.

iung811
iung811  •  26 Septembrie 2020, 22:07

Hai ca-i frumoasa rau. Sa va mai scot din depresie!!!

10206808007094931
Sorin Dobre  •  26 Septembrie 2020, 20:19

nu arata de 39 ci de 49 ! imi face greata cand o vad pe teren !

Vezi toate comentariile (11)
Comentează